-
Bende kesin katılacağım, Hem konser hem yardım için.. Listede "Kör talih" neden yazılmamış onlarda var listelerde?
-
çıkan gruplara rağmen gidilesi bi konser.
-
en önde olucammmmmmmmmmm
-
yaw böyle bi konseri bir daa hiçbi yerde bulamazyız konser bi yana insanlar bu işi hiç bi maddi karşılık almadan yapıyolar yani sadece yardım amaçlı bravoo yani herkes yapmaz böyle bişii bi kere daa aşık oldum herkese orda performans sergiliycek sanatçılarada organizasyon sahibinede helal olsun
-
Merhaba arkadaşlar.. Önce kendimi tanıtmak isterim, yedikule zindanlarında yönetici asistanlığı yapıyorum internet araştırması yaparken yazılarınızı gördüm ve kesin bilgileri vermek istedim.. Bugün konser kadromuza KARGO'da katıldı.. Biletler en geç 2 gün içersinde biletix te satışa çıkacak.. Hem yardım hem eğlence.. Siz de biliyorsunuz ki Türkiye böyle bir kadroyu bir daha kolay kolay bir arada görmez.. Onun için kaçırmayın derim. Ayrıntılı bilgi için www.istanbul7kule.com ziyaret edebilirsiniz..
-
baba kesin gidicem bu konsere ama gece ikie kadar da kalamam ailem izin vermi mor ve ötesi kaçta çıkar haberiniz varmı ya?
-
Mor ve Ötesi günün son grubu..
-
herkes bi yorum herkes bi yorum ....
-
abiii mor ve ötesi için çiğ tavuk bile yenir bu konsere gidilmezde nereye gşidilir bee ama lanet olsun ki ben gidemiyorum millettttt konserin tadını çıkarınnnn
-
yapmain yaaa mor ve ötesi günün son grubu olsun kalicam ablamda geliyor benle gece kadar oradayiz arkadaslar rock budur abiiiiiiiiii