Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul
  • gitarTELi • 23 Ocak 2005 00:00 • #598961
    bu yardım konsri hakkında bilgisi olan var mı?
    saat biletfiyatları nereden alınacağı felan..?

yardımTELi
    by gitarTELi
  • Rebelfire • 23 Ocak 2005 00:00 • #598962
    tek kelimeyle harika ya..amaç falan böyle birşeyin düşünülmüş olması çok hoş gerçekten...
  • mariachi • 24 Ocak 2005 00:00 • #598963
    güsel tamam.ama nerden alınacak biletler falan?fiyatlar nası mesela? sora 18 yaş sınırı var mı? vs vs..
  • sakin-biyolog • 24 Ocak 2005 00:00 • #598964
    Yaaaaaa!!! Ama haksızlık bu... Hep İstanbul hep İstanbul ben de gelmek istiyorum ama mümkün değil söyleyin o gruplara Türkiye turuna çıksınlar ama hepsi, aynı gruplar,fire vermeden n'olur lütfeeeeeen....Benim gibi gelmek isteyip de gelemeyen onca insanı düşünsüner bize yazık değil mi?Üzmeyin beni.(yeterince duygu sömürüsüsü yaptım sanırım inş. etkili olur :) ) Hem toplanacak yrdm prasnı dşünün
  • anti_ex • 24 Ocak 2005 00:00 • #598965
    asya ne ayak yaw onlar bize yardım etti miki yardım bekliyolar 17 agustos depremi hangi asya ülkesi yardım etti bi kişi sölesin !!
  • anti_ex • 24 Ocak 2005 00:00 • #598966
    ilk basta burdaki sorunlar icin verilsin konser sora öbürkülerine bakarlar ac sefil insan cok cok zengin ülkeyiz biz belli !!
  • Adnan Kantarcı • 24 Ocak 2005 00:00 • #598967
    adından belli bu koçum yardım konseri
    Yardım : Karşılıksız yapılan iyilik (bkz:TDK sözlük)
    ne demek onlar yardım etmedi falan
    Off Off!
  • jesus_13_ • 24 Ocak 2005 00:00 • #598968
    ya tamam konser manyak amacı super ne kadar olay somurulsede reytıng pesınde sacmalanıp oranın yerlılerı degılde bizimzenginlere acınılıp vahlansada olayın gerceklıgını farkeden ınsanların toplanması gercekten cok iyi
    AMA arada sorunlu tıpler cıkıp olayın amacını unutup ayrıca grupları ve organizasyonları destekleyenlere hakaret etmesi yenilir yutulur cinsten degil senkim oluyosunda boyle bı organizasyona gruplara ve dinleyicilere bilincli olgun insanlara laf edersin bence bu grup mantıgını anlamayıp biseybilmeden amylee hayranı ukala ufaklık garajda we girdigi her ortamda aforoz edilmeli sozum sana ufaklık amylyleemisin nesin insanlara hakaret etme hakkına sahıp degilsin elestır ama hakaret...
    neyse daaaaaha fazla kendimi sinir edemem senin icin herkesle bu konserde gorusmeyı umut ederım toplanıp birlik olalım
    özgüden sewgi we saygılarla
  • thriller • 25 Ocak 2005 00:00 • #598969
    50 tane şarkıcı çıktı ilgi olmadı umarım buna olur...bilet fiyatları falan da önemli tabii..
  • sergeant peper • 25 Ocak 2005 00:00 • #598970
    istemeyen gelmesin arkadaşlar bence aramızda bazı arkadaşların yardıma ihtiyacı var dinlemediğim gruplar ama gitmek lazım beş kuruş faydamız olsun ve 17 ağustostan bahsedenlerin oraya yardımı oldumu acaba