-
bu yardım konsri hakkında bilgisi olan var mı?
saat biletfiyatları nereden alınacağı felan..?
yardımTELi
by gitarTELi
-
tek kelimeyle harika ya..amaç falan böyle birşeyin düşünülmüş olması çok hoş gerçekten...
-
güsel tamam.ama nerden alınacak biletler falan?fiyatlar nası mesela? sora 18 yaş sınırı var mı? vs vs..
-
Yaaaaaa!!! Ama haksızlık bu... Hep İstanbul hep İstanbul ben de gelmek istiyorum ama mümkün değil söyleyin o gruplara Türkiye turuna çıksınlar ama hepsi, aynı gruplar,fire vermeden n'olur lütfeeeeeen....Benim gibi gelmek isteyip de gelemeyen onca insanı düşünsüner bize yazık değil mi?Üzmeyin beni.(yeterince duygu sömürüsüsü yaptım sanırım inş. etkili olur :) ) Hem toplanacak yrdm prasnı dşünün
-
asya ne ayak yaw onlar bize yardım etti miki yardım bekliyolar 17 agustos depremi hangi asya ülkesi yardım etti bi kişi sölesin !!
-
ilk basta burdaki sorunlar icin verilsin konser sora öbürkülerine bakarlar ac sefil insan cok cok zengin ülkeyiz biz belli !!
-
adından belli bu koçum yardım konseri
Yardım : Karşılıksız yapılan iyilik (bkz:TDK sözlük)
ne demek onlar yardım etmedi falan
Off Off!
-
ya tamam konser manyak amacı super ne kadar olay somurulsede reytıng pesınde sacmalanıp oranın yerlılerı degılde bizimzenginlere acınılıp vahlansada olayın gerceklıgını farkeden ınsanların toplanması gercekten cok iyi
AMA arada sorunlu tıpler cıkıp olayın amacını unutup ayrıca grupları ve organizasyonları destekleyenlere hakaret etmesi yenilir yutulur cinsten degil senkim oluyosunda boyle bı organizasyona gruplara ve dinleyicilere bilincli olgun insanlara laf edersin bence bu grup mantıgını anlamayıp biseybilmeden amylee hayranı ukala ufaklık garajda we girdigi her ortamda aforoz edilmeli sozum sana ufaklık amylyleemisin nesin insanlara hakaret etme hakkına sahıp degilsin elestır ama hakaret...
neyse daaaaaha fazla kendimi sinir edemem senin icin herkesle bu konserde gorusmeyı umut ederım toplanıp birlik olalım
özgüden sewgi we saygılarla
-
50 tane şarkıcı çıktı ilgi olmadı umarım buna olur...bilet fiyatları falan da önemli tabii..
-
istemeyen gelmesin arkadaşlar bence aramızda bazı arkadaşların yardıma ihtiyacı var dinlemediğim gruplar ama gitmek lazım beş kuruş faydamız olsun ve 17 ağustostan bahsedenlerin oraya yardımı oldumu acaba