-
iyi özentiler de gidebilkecekleri bi konser bulmus sonunda
-
ayy cok gusel yaa
-
abi bu millet ne saniyo kendini yemin ederim anlamiyorum yaa...
nedir bu ucmusluk adam 17 yasinda daha ufacik tefecik millete bok atiyo...kimsin sen a.q kimsinde bole bok atma hakkini görüosun kendinde...
o anladi kendini...
pislik!!!!
tamam elemanlari sevmiyo olabilirsin ama insan susar azcik yaa...en azindan yardim amacli bi konserdir der saygi gösterir....
a.q senin gibi türkün ben..
arkadaslar kusura bakmayin ama hakikatende cok sinirleniyorum böyle tipleri görünce...kendisi özentinin allahi millete bok atiyo...
neyse....
gerçekten süper bi konser olcak...
hadi orda görüsürüz...
-
merhaba garaj dostları nedendir bilinmez ama bizim toplulumumuz olaylara hep önyargılı başlar. İşten anlayadanda karışır anlamayanda laf olsun torba dolsun misali... insan hangi milletten olursa olsun hangi dini tutarsa tutsun insan insandır...başkaları kötü davranıyor diye sende kötü davranmak zorunda değilsin hey insanoğlu...neyse umarım güzel bir konser olur hem eğlenilir hemde amacına ulaşılır...eğlenerek yardım etmiş olacaksın iki işi bir arada yapacaksın işte! esenlikle kalın...
-
duman da gelse güzel olurdu ama neyse ben gelemicem dersanem var :(
-
hem amacı süper hem gruplar süper kesin gidilmeli
-
kesinlikle gidilmeli hem insanlık için hemde bu kadar grubu böyle bir arada bu fiyata görmek şahane herkes gelsin abi süper olucak eminim
-
Devamları gelmeli..!
-
garajcılar orada buluşalım
pankartları HAZIRLAYIIINNNN!!!!!
O.K???
-
gercektende çok yararlı birşey umarım büyük bir ilgi görürür
ayrıca sahnede çıkacak kişilerde epey iyi fırsat olsa gitmeye çalışırım yardım için:)