-
süper bi fırsat yardım içinde eglenmek için de arkadaslar garaj dan sevgiler die pankart yazalım acalım olmasmıydı yaww
ne iyi olurdu birbirimizi bulur öyle eglenirdik heee...
-
abi gidilirrrrrr
-
evet millet garaj camiası birlikte gidelim. hep beraber eğleniriz. hatta garaj buluşması yapalım he ? ( :)abarttım galiba)
-
Sacma salak grupları dınleyıp yanısıra bılınclı vatandaş oldugunusu hıssetmek ıcın ıyı bı fırsat.Haydı gunah cıkarma seansına.Asyadakıler cok zıkınısde ya suraya yazılanlara bak.
-
düşünce harika konser harika kesin gidilmesi gereken bi konser bence. ama bazılarının komünistliği tutmuş galiba....... istemiyosan gitme kardeşim ne sallayıp tutuyorsun???!!!........
-
Burada bile mutsuzluk kavga ne diyelim Türkün Türkten başka DÜŞMANIDA yok abicim budur.Bu arada biletixin internet sayfasında organizasyon gözükmüyor bileti alamadım.?!?!
-
super bişe olcak
-
off kazınır bu konser hafızalara...
hem yardım amaçlı olacak!
hem de bu grupları dinleme şansım olucak!
daa ne isterim ki :)))
-
yaa birisi bileti nerden alcagimizi ve saatini solese?? hadi bea sevindirin su garibi..
-
huuuh, helal yani ne diyim..
bu kadar grubun duyarlılık açısından toplanması hem asyadaki felaketzedelere schumaer kadar yardım yapamayan türklerin (bizlerin) adını temizleyebilir, hemde bizim gibi müzikseverlere eşsiz bi organizasyon olur..
Gördüğüm bu trend den bir athena birde duman yok.. ama umarım maddi kaygılardan katılmamazlık yapmamışlardır..
Böyle olması aslında daha hedef kitleye yönelik çünkü gelmeyen ne biliim teomanın mesela çok abuk kesimdende katılımı oluyor,
ve inanın ben "orda saçma salak tipler vardır" die çoluğunu çocuğunu yollamayan aile tanıyorum :Pp
Neyse gevezliğim tuttu, hadi yardıma... hadi burukta olsa eğlenmeye...