Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul
  • akoparal • 5 Şubat 2005 00:00 • #599062
    saat 23.42 .. konser hala devam ediyor yoğun kar yağışı var mor ve ötesi birazdan sahnede olacak trt4 canlı veriyor içerle halen 3000 e yakın insan var

sallayanlara duyurulur.. Glen arkadaşlar;
    HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUZ!
  • biR • 5 Şubat 2005 00:00 • #599063
    keşke biZde netten yardım edebiLseydik..adanadan geLmek zor oLuyor...minnettar oLacakLar ... biZde yasadık biLiriZ bu feLaketLeri...
  • sedamerve • 6 Şubat 2005 00:00 • #599064
    mesaj yollayıp yardım edebılırsın benım gibi:)
  • tanrıçasinem • 6 Şubat 2005 00:00 • #599065
    konserr züperdi ama hava çok poktandı....donduk wallaa. direct ve kurban züperlerdi......
  • tanrıçasinem • 6 Şubat 2005 00:00 • #599066
    esra karaman nekadar uzun süre kaldı öyle sahnede....gripin ise çok az kaldı......ayrıca sunucumu nedir hakan k ve ekürisi bi adam vardı iğrencdiler yawsss....
  • unlimited • 6 Şubat 2005 00:00 • #599067
    Kurban dinlemek için o soğukta katlandım taa Kartaldan oraya gitmeye ama Kurban şanssızdı sanırım beklediğim performansı göremedim:( Hiç sevmediğim direct-t ve hiç hiç sevmediğim manga ise alkışlanacak performans sergilediler ve orada benim gibi bir çok insanın gönlünü kazandılar sanırım. Herşeye rağme iyi bir organzasyondu. Yiyecek içecek fiyatlarıyla çok güzel yardım ettiler bize valla, tabi onların yardım edemediği konularda minibüs şöförleri ve taksiciler de bir hayli bize yardım etti. Hehehe
  • fidelio • 6 Şubat 2005 00:00 • #599068
    konser harikaydı, aslı K ve direct-t mükemmeldi, sesleri ve sahne performansları çok iyi seyirciyi içlerine alıp yutıyollar sanki, nevi zor zamanlarda hatırlıcakmışız öyle dedi :) kurban herzamanki gibi iğrenç ötesiydi bu adamlar niye müzik yapmakta ısrar ediyor anlamış değilim zaten yaptıklarıda cover, mangayı daha hiç dinlemeden gitmiştim ve ilk şarkılarını dinleyince 100 yılın en kötüsü seçilen vanile ice a benzettim neydi?, ice ice baby diye bi parçaları vardı aynı o, ee demek müziğin değiştiği yok birileri yapmış zamanında :) ben dondum ve bırakmak zorunda kaldım sabahın köründen akşama kadar orda olan aslan yüreklileri kutluyorum valla çok yüreklisiniz hepiniz süperdiniz ...
  • mannjak • 6 Şubat 2005 00:00 • #599069
    ilk basta sona kadar izleyim hic oturmamis kisilerden biriyim konser kesinlikle superdi.esra evanescence yi ne kadar guzel soledi ya butun gruplar superdi direc-t costu adam neler yapti oyle tirmandi atladi falan:)kurban gercektende anlamsiz yani..mangayi da tebrik etmek lazim onlari ilk defa izledim ve superdi.mor ve otesi bizi yarim saat bekletmesini kiniyorum gercekten madem isin var o zaman gunduz ciksaydin neyse cok guzeldi herkese tesekkurler
  • akoparal • 6 Şubat 2005 00:00 • #599070
    Saat 11 gibi sizler kapıda toplanmaya başladınız.Bizler havadan dolayı tededdütler taşırken saat 12 de kalabalık 1000 kişiyi aşmıştı bile.Gelen her Yedikule otobüsünün tüm yolcuları neredeyse indiği gibi sıraya geçiyordu.Sanıyorum 19 sanatçı-grup sahne aldı içerde 5000 kişi vardı.Lapa Lapa yağan kar altında gerçekten muhteşem görünüyordunuz.. 13 saat kesintisiz canlı performans, 19 grubun-sanatçının ulaşımı, ağırlanması, 3 kanaldan canlı yayın, son derece zorlu hava koşulları, 1 lira sponsor desteği olmadan.. ve sıfır hata ile biten bir konser! Biz bugün gözlerimizi çok mutlu açtık.Aynen sizin kapıdan dışarı çıkarken gözlerinizde olan mutluluk gibi..

Özür dilememiz gereken birkaç konu;
    - Büfe fiyatları yazınki konserlere göre inmiş olsa bile yinede istediğimiz seviyede değildi,Özür dileriz.
    - Mekan içi bazı yerler havadan dolayı çamurdu,mekan tarihi olduğu için bizimde bazı yerlerin doğal yapısına müdahele etme yetkimiz yok bunun sebebi budur.. Özür dileriz.
    - Geliş-Gidiş ulaşım problemi konusunda İETT 'nin sağlayacağı bedava ulaşım konusunda sorunlar oldu, Özür dileriz.

Tüm bilet hasılatı kuruşu kuruşuna Kızılayımıza bağışlanacaktır, 2868 e binlerce kişinin aynı anda attığı mesajlardan gelen gelir Kızılayın kasasına girdi bile.. Sahne'ye çıkan bir çok sanatçınında söylediği gibi,Sizler alınlarından öpülecek insanlarsınız.. saat 12 de içeri gibip gece 1 de çıkan arkadaşlara zaten söyleyecek birşey bulamıyorum bile.. Çok güzel bir organizasyonu hep beraber EL ELE verdik ve geride bıraktık.

Konser fotoğrafları en kısa zamanda web sayfamızda yerini alacaktır. www.istanbul7kule.com

Tekrar görüşmek üzere..
  • GeVeZe_free • 6 Şubat 2005 00:00 • #599071
    yardımlar asyaya giderken anadoluyada ugrasın...