Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul
  • akoparal • 5 Şubat 2005 00:00 • #599052
    öncelikle konser kesinlikle iptal değil!!!

sevgili biravekahve arkadaşım;
    1- kar yağması yağmurdan daha iyi en azından kuru yağıyor
    2- şuan saat sabah 9 ve ben 20 kilometre yoldan kırmızı ışıkta durmadan geldim
    3- sen hava durumu izlerken biz meteoroglarla birebir konuşuyoruz o konuda bir endişen olmasın,bu bir yardım konseri sanatçılar büyük fedakarlıklarda buraya geliyorlar iptali durumuında bu kadroyu bir daha kurmak im-kan-sız! neden iptal olmadı? bu organizasyon 1 YTL sponsor desteği olmadan büyük özveri ve çabalarla yapılıyor.. Şirket her masrafta daha da içeri giriyor.Ertelenmesi demek en azından 15 milyar daha zarar demek.Bilet konusuna gelince dün dışarda kar fırtınası varken 500 bilet daha satıldı insanlar bu konsere gelmek istiyor kısacası.. Sen bu organizasyonu beğenmediysen o da olabilir sen daha iyisini organize edersin biz gelir izleriz.. Edemiyorsan, sen böyle bir kadro bulduğun için öpüp başına koysan hiç fena olmaz..

Saygılarımla..
  • Maxtradamus • 5 Şubat 2005 00:00 • #599053
    hadi hayırlısı bakalım...
  • akoparal • 5 Şubat 2005 00:00 • #599054
    konserin başlamasına 1,5 saat var kapıda 100 kişi toplandı bile

görev başladı hepimize kolay gelsin :)
  • gooch_v2 • 5 Şubat 2005 00:00 • #599055
    Keske Venue veya Park Orman da yapılsaydı. Mekan işletmecileri hersheyde para kaygısı tashıdığı için buralarda böyle hayrına bişey olmaz. Mekan achık olduğu için (istedikleri kadar üstlerini örtsünler) gitmedim. Gökhan Özen in dediği gibi : kader utansın =Pp ehehue not: espri yaptığımı anlamayıp bana sallamayın.
  • Decadence • 5 Şubat 2005 00:00 • #599056
    An itibariyle başlamış konser...
  • sedamerve • 5 Şubat 2005 00:00 • #599057
    gidemediğim fakat mesaj atıp benımde bir katkımın oldugu konser! ne mutlu yardıma katkısı olanlara!!!!!!!!
  • nerdesin • 5 Şubat 2005 00:00 • #599058
    yaa kımse kızmasınn ama bu organızasyonda pin-up ın ne işi vardıı.performanslari kotuydu.ozellikle elektro.b e r b a t!!!!!!!
  • cleantoneman • 5 Şubat 2005 00:00 • #599059
    valla guzel bı konserdı ......yanı amacı kadar cıkan gruplarda guzeldı vega cok guzel ayrıca pın-up muthıstı(hem sarkıları cok guzel hemde kendılerı:D)
  • evil • 5 Şubat 2005 00:00 • #599060
    bence konser iyiydi ama hava berbattı dona dona izledim ve en sonunda dayanamayıp aslıda mekanı terketmek zorunda kaldım biyere kadar yani.o brandaların nie sahnenin önüne konulmadığını anlamış degilim.dandik grupların -pin up,esra k.-gibi bol bol şarkı söylemesi gripinin az kalması çok kötüydü.ayrıca pin up mıdır nedir biz yeni yetme asileriz hadi marjinal olalım amacıyla kurulmuş bi grup tarzlarını çözebilmiş deiğilim çıtır kızlar falan..umarım bidaha böyle bir organizasyon kapalı bir mekanda olur
  • Forever_ROCK • 5 Şubat 2005 00:00 • #599061
    konser güzeldi. karla bütünleşince gece cok güzel görüntüler olustu. direc-t bizi ucurdu zaten. yasasın grunge