Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision :: Erdinç Tunç - Rimi Rimi Ley

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Eurovision :: Erdinç Tunç - Rimi Rimi Ley
  • Smarty • 13 Şubat 2005 00:00 • #599542
    Şimdiden kaybettik...
  • sedamerve • 13 Şubat 2005 00:00 • #599543
    yaaa inanmıyorum ya bu ne abicim?çocuk şarkısı mı bu?
    rimi rimi ley de ne demek birisi açıklasın lütfen!!
    şarkı hangi dildeki? neden bütün ülkeler ingilizce şarkı söylüyoda bir biz söylemiyoruz ne güzel sevtap erener ingilce şarkı söylemişti ve eurovision da Türkiye bir ilk yapıp İngilizce şarkıyla hemen 1. olmuştuk
    sonradam Athena nın ingilizce şarkısıylada yıne de bence başarı yaparak 4. olmuştuk ne güzel derecelerdi bunlar!

Türkiye ingilizce şarkı söylemeden derece yapıcagina hayatta inanmıyorum YAZIK BE YAZIK!
    HEM TÜRK DİL KURUMU NE KARIŞIYOR YA?
    turkçe şarkı olmadan olmazmış kazanmamz o kadar küçük bir ihtimal ki:(

UMARIM KAZANAIRLAR VE BEN BU DEDİKLERİMDEN PİŞMAN OLURUM(tabi ki kesin kazanamıcaz SADECE GERCEKLER NE YAZIKKİ:(
    Eurovision Şarkı Yarışması nı sabırsızlıkla beklıyorum.......
    ayrıca neden ülkemizdeki ünlü kişiler katılmıyor bu yarışmaya mesela MOR VE ÖTESİ katılsaydı ve türkçe şarkı söyleseydi daha çok şansımız olurdu
    neyse ben bu işe karışmıyım NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER!
    zaten sinir ettiler beni!
  • wogon • 13 Şubat 2005 00:00 • #599544
    Şu ana kadar dinlediğim en kötü pop parçalarından birisiydi. Zorlukla sonunu getirebildim. Böyle kötü ve anlamsız sözleri nereden bulduklarını, bu kadar amatör bir düzenlemeyle bu işe nasıl cesaret edebildiklerini, sahnede o kadar yapmacık olmayı nasıl becerebildiklerini, en kötüsü kendilerini dinleyip dinlemediklerini, görüp görmediklerini çok merak ediyorum.

Fikrimce Eurovision, bir kazanıp kaybetme konusu değil, "biz de varız" konusudur. Özellikle ben "sedamerve"nin tersine parçanın Türkçe olmasını destekleyenlerdenim. Ama bu kadar antipatik insanların bizim gibi sıcak kanlı bir toplumu temsil edeceklerini düşününce ... :(

Daha da kötüsü önümüzdeki günlerde yapılacak konuşmalar, röportajlar, talk show'lar filan gözümün önüne geliyor. Şükür ki televizyonda CNBC-E diye bir kanal var. Hızlıca bütün rahatsızlıklardan kurtarıyor insanı.
  • kontürpiye • 14 Şubat 2005 00:00 • #599545
    bu şarkı dereceye girerse boğaz köprüsünden atlarım,keşke bende katılsaydım,orta kulak rahatsızlığım olduğu için sanırım rahat rahat kazanırdım,gerçekten iğrenç ve anlamsız bir şarkı,belkide jüri türkçe şarkı diye tutturanlara iyi bir ders vermiştir
    zaten karakterli bir müzisyenin türkçe şarkı tartışmalarından sonra bu organizasyona katılmayacağı belliydi
    GUNSNROSES dinlemeye devam,
  • queLLer • 14 Şubat 2005 00:00 • #599546
    buna şarkı demeye bin şahit lazım!!!!!! şarkımtırak!!! ne o öyle lümü lümü leyin avrupa birliği kriterlerine uydurulmuş hali mi? bunu seçen adamların kulakları yok mu? yoksa nereleriyle dinleyipte karar veriyorlar? ya ben gerçekten inanamıyorum ya gerçekten...
    galiba trt oturdu düşündü: "hmmmm ülkeyi nasıl rezil ederiz? buldum, hadi rimi rimi rey diye şarkı yapıp kendimize elalemi güldürelim!
    milliyetçilik iyidir dilimizi kültürümüzü yaşatalım ama abidik gubidik şarkıların vesilesiyle değil!!!
    seneye katılacağımız şarkının adını buldum : gaydırı guppak trt nasıl nasıl edeyim senin elinden şiki şiki bumtri lay!
  • corinne • 14 Şubat 2005 00:00 • #599547
    kabus gibi... tarihimizde bir kez daha sıfır çekmek varmış eurovision'da ne diyim
  • nixus • 14 Şubat 2005 00:00 • #599548
    sanırım bu şarkı yüzünden seneye eurovision'a katılamayız...yazık,bu şarkıyı yapanlara yazık,bu şarkıyı seçenlere yazık,bi de bize yazık-dinlemek zorunda kaldığımız için-...
  • maiden-umut • 14 Şubat 2005 00:00 • #599549
    İğrenç bir şey, sonuncu olursak şanslıyız. Geçen sene Athena bile daha iyiydi. Bildiğime göre sanırım Türkçe. Şarkı yerine geğirme efekti verseler daha iyi olurdu. Anlamıyorum, bu Türkiye neden şu pop dedikleri mide bulandırıcı ve iğrenç gürültüden vazgeçmiyor? Hepinize katılıyorum. Umarım yeniliriz ve "türkçe pop" dedikleri yine yenilir...
  • gokhankalafat • 14 Şubat 2005 00:00 • #599550
    eurovision tarihimizin en berbat şarkısı..çok lafa gerek yok.
    sertap erener tadına doyulmaz yemek gibiydi...
    Athena hmm..nefis bir tatlıydı üstüne.
    aha bu şarkıda o yemeğin tuvaletteki sonudur.
    sifonu çekebilirsiniz.
  • hi-hat • 14 Şubat 2005 00:00 • #599551
    evet kardeş kesinlikle katılıyorum..daha adi bişey olamaz..etnik yapcaz diye saçmalamışlar...bi çizgi yükselmişti ama tekrar 10 yıl öncesine döndük...bravo valla bu kadar zevksiz insanı nası bi araya getirmişler....