Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision :: Erdinç Tunç - Rimi Rimi Ley

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Eurovision :: Erdinç Tunç - Rimi Rimi Ley
  • ifrit • 15 Şubat 2005 00:00 • #599563
    Ya nasıl iştir anlamadım. Bu jüri, bu insanlar sağır mı?
    Tamam çok fazla önemsediğimiz bir müzik olayı değil ama bu kadar da aşağılamamak lazım bu ülke insanını.
    Yani elemelere 7 veya 8 (tam olarak hatırlamıyorum) şarkı katıldı hiç birinin elle tutulur bir yanı yoktu.Nasıl seçilmiş bu insanlar bu şarkılar yani zaten çok bişey beklemiyorduk ama bu kadar da rezil değil be kardeşim.
    Ve aynı zamanda TRT 'nin şarkıyı bir BACH eseri kıvamında bir müzik seçilmişçesine sevinçli ve gamsız bir tavırla anons etmesi asıl bizi üzen şeydi ki TRT 'nin hala kaliteli müziğe kucak açtığını biliyoruz.
    Ne diyelim üzülerek söylüyorum ki utanç verici bir durum inşallah bir daha böylesine kötü eserler böylesine kötü besteler yarışmaz. Çünkü katılan eserlerin hepsi kötü olduğundan 1. şarkı da maalesef KÖTÜNÜN İYİSİ olmak durumundadır...
  • f_sword • 15 Şubat 2005 00:00 • #599564
    ya gerçekten belki de bizim bilmediğimiz durumlar olabilir, neden böyle sectiklerini bilmiyoruz.ama bence de ne sesler ne sanatçılarımız var. örnek veremem ama birsürü, onlardan biri bizi türkçe sarkıyla temsil etseler daha iyi olurdu.yeni seslere şans tanınmalı fakat boyle bi organizasyonda cok sacma ya.
    ayrıca eskiden ben de cok karsıydım ama artık anlıyorum, ingilizce evrensel bir dil ve ingilizceyle daha başarılı olunacağı kesin.
  • desparado_ • 15 Şubat 2005 00:00 • #599565
    Bu çok önemli bir yarışma olmasada bizim için artık namus meselesi olmuştu kardeşim.her yarışma sonrası salak salak şarkılar yüzünden utanmaktan milletçe karınlarımıza ağrılar girer olmuştu.sonra ne olduysa trt şarkıların ingilizce olmasını düşündü (ya da boşluğuna geldi) ve şarkı yapması için demir demirkan gibi bi adama seslendi ve sonuç:1. lik.nedir şimdi bu yapılan milliyetçilikmi? Anlaşılan arkadaşlar karnımıza yine kramplar girecek...şimdiden geçmiş olsun
  • arkabahce • 15 Şubat 2005 00:00 • #599566
    O şarkı ne kardeşim .Ne ses ne söz ne de müzik var.Sanırım juriyi pazardan getirmişler.O şarkı olsa olsa Banu Alkanın şarkılarına rakip olur.Hayatımda böyle saçmalık görmedim.Tam bir fiyasko şarkıyı dinlediğimde beynim durdu.
  • Lindsay • 15 Şubat 2005 00:00 • #599567
    hepinize katiliyorum (kontürpiye haric), ama aslinda sevinmemiz lazim cünküüü eurovison 2006'da daha iyi olacaz, nedenmi? Daha kötü bir sarki olamazda ondan
  • Yiaa • 15 Şubat 2005 00:00 • #599568
    kontürpiye ;
    özenti kulaklar senin duymadığın donları duyuyor.. eminim özenti dediğin adamlar bundan daha iyi etnik(!) ve popu harmanlarlar. bu kadar insan beğenmediyse otur bi düşün ben nerde hata yaptım diye. bana ilk msn'de dedi bi arkadaş rimi rimi ley diye bi şarkı ile katıldığımızı. şaka yapıyor zannettim. şaka gibi ya =)
  • Typhon • 15 Şubat 2005 00:00 • #599569
    gerçekten geçmiş olsun.kaybettik.sertab erener ve athena dan sonra gerçekten kötü oldu ama ne yapalım işte iş işten geçti...
  • tormentor666 • 15 Şubat 2005 00:00 • #599570
    ''nane nane''ile katılsaydık eminim daha iyi bi derece alırdık!!!
  • electrozmen • 15 Şubat 2005 00:00 • #599571
    sonuncu olmamak için dua edelim arkadaşlar..
  • anti_ex • 15 Şubat 2005 00:00 • #599572
    yaw rim rim ley ne ayak anlamadım ne oldugu belirsiz bi karı cıkmıs dansöz gibi omuzları falan titriyo bu eurovision degilde kumkapıda yine bi meyhanede olsa bu sarkı yine birinci gelemz jüri de trt 1 işi bıraksın karbuz satsın secmece yapıolarya iyi anlarlar :)