-
abe tarık mengüç şakşukayla katılsaydı bari.madem kendilerini rezil etmeye bu kadar meraklılar...
-
"opera" daha güzeldi...
-
Türkçe şarkıyla katılcaktık hani? RİMİ RİMİ LEY ne demek? bilen beri gelsin...
-
arkadaşlar sizden benım gibi düşünüyosunuz bendensiniz yani:)
vallahi çok hoş ve komık şeyler yazmışsınız yorumlarınızı çok zevk alarak okudum:9
ama sonunda mahalesef rezil olcaz yarışmada bari hiç katılmayalım daha iyi:)
resmen dünya üstümüze gülecek:(
TÜRKİYE ini karizması sıfır olcak anlayacagınız:(
bu arada queLLer yorumu çok hoş yapmışsın:)
okurken gülmekten koptum:)
-
yanlız olaya bakın ha rimi rimi mi rey midir nedir leylim ley diye biturku vardı ona ewrim geçirtilmiş bi şarkı acayip komik
heralde eurovisionda milleti güldürüp oy alacağımızı düşünüp bu sarkıyı(sarkı demeye şait lasım).ya milleti güldürmek bukadar önemliyse bari ata demirer i sokalım bu yarısmaya ben girsem bi şans var ama bu kadınla olmaz bu iş.taaaaaaaa m.ö. modlarından almışlar günümüze uyarlamaya çalışmışlar ama olmamış.
-
cümle aleme madara olucaz, bize bi taraflarıyla gülücekler,dalga geçicekler bu nası şarkı diye.ve bizden kimse ağzını açamıycak,,, çünkü herşeyi hakediyo olucaz.
BİZ BUNU HAKEDİYORUZ!
-
komedi yaa..eheh cok eglendim ama tabi diplomasi adina uzuluyorum..artik kibris bile kurtaramaz bizi heh
-
Bencede bu "$arki" çooook komik. $arkiyi geçtim Gülserenin dansi dahada beter Rimi Rimi Ley diye diye omuzlarini titretmesi, bizi rezil etmek için bundan iyisi olamaz!!
-
şaka gibi ile girseydik daha iyiydi he!
-
neden böyle diyorsunuz arkadaşlar,bence etnik ile popu çok iyi harmanlamışlar ve ortaya bu güzel eser çıkmış,
özenti kulaklarınız bunu anlasaydı şaşardım,kesin ilk üçe gireceğiz bundan adım gibi eminim