Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision :: Erdinç Tunç - Rimi Rimi Ley

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Eurovision :: Erdinç Tunç - Rimi Rimi Ley
  • leeryan2911 • 17 Şubat 2005 00:00 • #599593
    yazık diyorum sadece...
  • thriller • 17 Şubat 2005 00:00 • #599594
    sertap erenerin yorumu okuyunuz ;

Şarkıyı dinlediğini ifade eden Erener, “Çok büyük şans görmüyorum. Öğrendiğim kadarıyla biraz değişiklik yapmak istiyorlarmış. Biraz oynanacak, belki biraz daha derlenip toparlanacak. Eurovision’da ben öyle ciddi bir başarı beklemiyorum. İnşallah olur ama görünen köy de kılavuz istemez” şeklinde konuştu.
    Erener bir soru üzerine, ‘Rimi Rimi Ley’i seslendirecek Gülseren hakkında hiçbir şey duymadığını belirterek, “Amatör bir isim. O yüzden de çok ciddi bir profesyonel yorum, performans beklemek de yanlış olur” dedi.

:))
  • queLLer • 17 Şubat 2005 00:00 • #599595
    arkadaşlar hepinize katılıyorum.. özellikle de mail kampanyasıyla ilgili olan kısma! bu işe bir dur diyelim! gerekirse katılmayalım ya bu şarkıyla katılmaktan çok çok iyidir!
    mail bombardımanına başlayalım derim ben! [email protected]
    hoş bu ülkede bir şeylere tepkini koyarak başarıya ulaştığın görülmemeiştir ama denemeye değer! rimi rimi ley!?!'e değer...
  • LeoBrower • 17 Şubat 2005 00:00 • #599596
    :)))))))))))))))bu nasıl şeydir böyle...Zati yurovizyon denen şeyin kendisi iğrençlik üzerine kurulmuş birşey...Çok fazla kafa yormaya gerek yok ingilterenin 1 puan aldığı yarışma bu yarışma...Onun için bu şarkıyla katılmayalım şununla katılalım demek çok saçma...Az gelişmiş ülkeler kendini teselli etmek için böyle yarışmaları kaale alıyorlar..Durum bu...bu parçayla katılmamız aslında ne kadar büyük olduğumuzu gösterir:)))çok gelişmişliğimizi...
  • ahmetyılmazer • 17 Şubat 2005 00:00 • #599597
    heyy heeeeeeeeeeeeeeyyyyy diye girince, ben de, hani ya da benim 50 direm pastırmam diycek sandım,,,,, o bile daha güzel olurdu be yaaaaaa........
  • atak • 17 Şubat 2005 00:00 • #599598
    Ben şarkıyı geçtim kıyafetler orta çağ maskeli baloları gibiydi.

Özellikle de birilerinin o ablaya balık etli olduğunu hatırlatmalı.

Bir de unutmadan mümkünse dans etmesinler...
  • doc • 18 Şubat 2005 00:00 • #599599
    Ben açıkçası şarkının o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum. Ama bundan çok daha önemli olan bir başka şey var. Neden şarkının iyi mi, kötü mü olduğu üzerinde bu kadar tartışılıyor ki? Siz hiç Eurovision'da gerçekten iyi olduğu için birinci seçilen parça gördünüz mü? Artık herkes biliyor ki Eurovision sadece politik boyutu bile müzikalitesinin önünde fersah fersah yer alan bir noktada duruyor. Dahası oylama tele-voting şeklinde. Sadece Almanya'daki gurbetçilerden bile 12 tam puan gelir. :P
    Yani bana kalırsa şarkıyı yerin dibine sokmanın hiçbir anlamı yok...
    Üstelik darbuka kullanmak gibi bana göre hoş bir tercihte de bulunmuşlar. Biraz etnik boyutu olmuş şarkının bu sayede. Ayrıca düzenlemede bazı değişikliklere gidileceği de söyleniyor. Belki daha iyi hale gelebilir böylece.
    Yapılan bir işi eleştirmeden önce ondan daha iyisi olup olmadığına da bakmak gerekir. Eldeki en iyi seçenek buysa (ki tekrar ediyorum, bence şarkı hiç de "çok kötü" olarak kategorize edilecek düzeyde değil) ona biraz destek çıkmak, nasıl daha iyi hale getirilebileceği üzerinde düşünmek gerekmez mi?
    Bir de neyi eleştirip, neyi eleştirmeyeceğini bilmek gerek bence. Yani burada eleştirileri okuyorum, artık işi abartıp şarkıyı söyleyen Gülseren'in zayıflaması gerektiğini bile söyleyenler olmuş. O kadar uzun boylu da değil hani. Eleştirinin bile sınırı olmalı. Bir kişiyi dış görünüşü yüzünden nasıl eleştirisiniz?
    Biraz sağduyu...
  • myarwen • 18 Şubat 2005 00:00 • #599600
    Rimi rimi ley, TRT nin yalan rüzgarı kıvamlı bir macerasının ürünü gibi geldi bana, ama hepsi bir yana bence athena gibi formatı ucuz muzik mantıklı bir gurubun bile katılmasının ardından -ki for real dan da nefret etmiştim- rimi rimi ley şunu temsil ediyor, siz pop ta katıldınız, sonra türkiyede ki ucuz rock mantığında katıldınız, şimdide sıra rimi rimi ley gibi ...oktan ama bizim milleti temsilen sayılan(?) bir şarkıda, yaa politika olsun istemiyorum ama şarkı sanki büyük millet meclisinin onayından geçmiş gibi geldi bana:), işte sıra muzikte, düzeltilmeye çalışılan herşeyin önündeyiz sloganının en ritmik hali bence rimi rimi ley, biz en iyisi bizim kontorülümüz dişinda olup bitenleri şimdilik göz ardı edip aslında bu işler nasıl yapılır onu insanlara göstermenin yolunu bulalım, bu kadar eleştiriyosak kaliteli muziğin ne olduğunu insanlara göstermek lazım, bu yüzden şimdilik rimi rimi ley eurovision için ideal, avrupa bizi daha ne kadar yanlış tanıyabilir ki...
  • altearate • 18 Şubat 2005 00:00 • #599601
    ne biçim şarkı bu böyle
    türkiyede yapılan çok güzel şarkılar besteler var böyle dandik ve salakça bir şarkıyla oraya çıkmak rezillikten başka bir şey değil bence
    bu ne ya....trt de cozuttu iyice....
  • xena • 19 Şubat 2005 00:00 • #599602
    bu ne bea!! valla bu sene katılsak dedik bizde.. çok sesli, bol vokalli bişiler yapsak.. ama kareografi falan yetişmez boşuna kasmayalım.. zaten sertabla athena sonrası yine profesyonel, adı duyulmuş adamlar olur dedik.. yanılmışız .. ama katılmadığımız için pişman oldum diyemem.. belli ki tanıdık olayı baskın olmuş bu seçmede. kasıpta gireymişizde şansımız yokmuş zaten.. Allah Türk milletine sabır versin ne diyim..