-
yaw, yannısh annamayın sevgili arkadashlar. Ama Gecmis isimli sarkınız olduğu gibi bir toplama gibi geliyor insana. hele intro kısmı. Bisheye benziyor ama neye benziyor..... Chıkartamıyorum.. alala..
-
"Geçmiş" temposunun sık sık değiştiği bir şarkı. Bir bakıma deneysel denilebilir. Bu yüzden "toplama" şarkı gibi geliyor olabilir sana. Bizce gayet orjinal bir şarkı.
Teşekkürler
-
demo güzel tamam ama toplama....... demiyorum daha doğrusu diyesim geliyor ama şu ritm şurdan gelmiş diye isimlendiremedim daha ondan demiyorum
neyse kimsenin beğenmesi önemli değil demişsiniz ya o zaman niye garaj.org'a yollamıyalım kardeşim size kalsın sadece çocuğunuz
-
ya yok içimde ukte kaldı kötü bu kayıtta grupta ya güzel dediğime acıdım sonra nerden buldunuz yoğurt kıvamında vokali ceryanlı kopuz kıvamında elektroyu ramazan davuluna zaten laf etmiyorum
-
zip pokran süpersin.. :D :D hala gülüyorum okudukça..Böyle yorumlar yapmaya devam edersin umarım :D
Hatta arka fondaki klavyelerde böyle yaprak sarması gibi di mi?
=)
-
yorum böyle olmaz ben aklıma geleni söyledim
daha önceden yaptığınız yorumlarla kayıtta zorluklar yaşandığı falan belirtiliyor zaten heralde bu kayıtta 6 aylık bir grup oluşunuzunda etkisi çok... fikir güzel, icraat kötü bu kayıt serisinde, en azından bi çok gruptan farklı olarak 16 tane şarkı yaratabilmişsiniz bu güzel bişey tabi ki... kayıt olayı kötü olmuş gene söylemek zorundayım her şey birbirinden bağımsız tek tek batıyo adama(ki bunu daha öncede belirtmişler) umarım daha iyilerini yaparsınız ilerde..
şeyi önerebilirim beste ortaya çıktıktan sonra dinlediklerinizle bir çakıştırın ki benzer bi noktası varsa belli etsin kendini(insanlık hali akılda kalır yani) onları atın diyemem ama notalara kadar aynıysa bi üstünde düşünürsünüz biz ne yaptık diye..
bununla dalga geçmeye umarım uğraşmazsınız öyle bi durumda zaten sadece artık savunmaktan başka bişey yapmadığınızı anlarım..
PS:yaprak sarması gerçekten fena bi benzetme olmaya bilir ama ne için kullanılabilirki..
teşekkürler - uzak'a başarılar dilerim, kapak güzel olmuş
-
akorları yüzde yüz olmakla beraber oasis - dont look back in anger la aynıdır inanmayan dinlesin böyle arakçılık olmaz iğrençsiniz
-
Yenibir grup dinledim mp 3 lerini vokalin kendini iyiliştirmesi lazım can çekişiyoo ama genel olarak hiç de fena olmamış çoçuklar elinize sağlık devam durmak yok...