-
ya bunlar istanbula taşınsınlar en iisi. zaten bateristi burda. ayrıca slayer konseri enfesti enfes. konserde sızan bi kız gördüyseniz o benimdim :)
-
ne slayerı ya sepultura pardon :) akşamdan kalmayım idare edin
-
Bu Grubun Yerini Başka Hiç Bi Grup dolduramaz.Umarim Bu doğru cıkarda bi daha izleriz..
-
bende geleceklerini sanmıyorum..
ama savas yuzunden gelmemıslerdı gecen sefer, bu seferde gelecegız deyıp ıptal ederlerse o zaman zaten tadı ıyıce kacar bı dahakıne kımse de gıtmez...
-
gelirler gelirler.. siz merak etmeyin
-
olayyy budur millet DREAM THEATRE MIKE PORTNOY 1 temmuz da çadırı kuruyorum oraya
-
ya gece vakti kalp krizi geçirecem hastaneye yetiştiremiyecekler!
ne in flamesi,slayerı ya?hendrix hortlasa bile umrumda olmaz o gün!
düzenleyenlerin aklı varsa o güne başka konser koymazlar!!
bize de 14 şubattaki gibi bir hüsran yaşamamak için dua etmek düşüyor!
-
EROTOMANIAAAAAAA :)
-
8 kasımdan beri özlemle, hicranla bekliyodum. Ama geçen sefer havaalanına gitmemiştim. Bu sefer kesin havaalanında karşılıycam abileri.
-
8 kasım 2002 konserini izledikten sonra, "artık rahatlıkla ölebilirim.." seklinde beni derin dusuncelere iten bu grup 14 subat 2004-bkz.:sevgililer günü- konserini iptal ederek cok buyuk ayip etmistir gozumde.. eger geleceklerse, gitmemis olanlar gitsin derim.. ben in flames konserinde olacagim ayni siralarda.. sanirim..yani gelselerdi pa$a pa$a 14 $ubat'da, bende iade etmeseydim biletleri, sevgilimden ayrilmasaydim simdiye degin, ya da izlememis olsaydim bu berkeley'li cocuklari canli canli.. o zaman giderdim herhalde. hem in flames de iyidir. babadir. candir. canandir.