-
yanlız değilsin ben de güdemiyorum:(:(:(:(:'(
-
S.O.A.D. ile birlikte gelirler anca ;P
-
Sadece Petrucci olsa bile giderim...
-
çok güzel konserdi, sahneye çıkıp james e sarıldım birlikte caught in the web söyledik çok yalvarmama rağmen bas çalamadım bi şarkılarında olsun seneye..
konser bittiğinde hemen in flames e aktım orda da sahneye çıktım ama çıkar çıkmaz güvenlik indirdi beni..olsun :)
-
malesef gidemedm....................=( giden arkadaslarim bni durmdan sinir ettiler ama megadethe gittm yaa o bakmdan rahatim offspringe de gitcm nese giden hekese iyi eglenceler!!!
-
süper çaldılar valla...önlerde havasız kaldık ezildik ama buna değdi en nihayetinde :))
-
Muhteşem bir geceydi , Teşekkürler Dream Theater , James in dediği gibi " See you next time "
-
konserden dönüşte hiç bir taksi gündüz açmadığı için bizde sağa çekip duran birisinden bizi taksime götürmesini istedik para karşılığı ve adamın bira içtiğini yaklaşınca farkettik ama iş işten geçmişti...osmanbeyde kırmızı ışıkta el sallayan kızın bindiği taksiyi takip ederken kaza yapıyoduk..zaten şöfer delinin tekiydi...ölümden döndük valla konsere gidicez diye...:D
-
Harikaydı. 3 saat ziyafet çektik. Süperdi. Gitmeyenler çok şey kaçırdı diyorum. Yeni solo yorumları, değişik şarkı birleştirmeleri, ve sahne şovları gerçekten çok farklı ve güzeldi..
Tekrar hayran kaldım. ps: Lütfen ritm tutmayı beceremeyen insanlar (örneğin , atlamayı bile ritimsiz yapıp dengemizi sarsanlar) lütfen ya öyle durun ya da öne geçip boş hava yapmayın!
-
öyle bir learning to live dinlememiştim hiç...inanılmazdı.. hele hele metropolis...
teşekkürler dream theater!