Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dream Theater @ Parkorman - Maslak - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Dream Theater @ Parkorman - Maslak - İstanbul
  • 2mi3 • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601791
    daha evel geldiler harika ötesiydi
    yine geldiler harika ötesiydiler
    gene gelecekler harika ötesi olacaklar...
  • x-ecutioner • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601792
    Bunca yol gelip home çalmadan gitmeleri nasıl bir olaydır anlamadım. Adamların nasıl çaldıklarını söylemeye bile gerek yok asma playlist seçimi kötüydü.
  • JordanRudess • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601793
    Spirit Carries On'da bi ara dalmışım söylerken, bi baktım laBrie gözümün içine bakıyor elimi kaldırdım bi hareket yaptım, eyvallah gibisinden bişey yaptı birde göz kırptı.. Ahsahaha mutlu oldum.. :P
    Ayrıca Jordan Jordan Jordan Rudess Rudess Rudess diye bağırmaktak sesim kısıldı.. Adamla 40 kere gözgöze geldim.. Süperdi ya..
  • -_FiniscH_- • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601794
    Dream Theater hastasi olmamama ragmen gittim bu konsere. Konser öncesinde düsündügüm sey; adamlarin gelip calacaklari, bizim de kös kös bakacagimizdi. Ama adamlar bi geldiler ki... Hepsi asmis "müzisyen"ler, özellikle Petrucci beklemedigim kadardi, Portnoy inanilmaz bir davulcu zaten, Rudess cok iyi bir müzisyenmis gördügüm kadariyla, Myung da ragmen süper bir basci. Bu insanlar birlesince inanilmaz bir müzik cikiyor ortaya dogal olarak. Konser süperdi ya... Spirit Carries On ve Endless Sacrifice en güzelleriydi bence. Gidilmesi gerekiyordu, gittik gördük geldik.
  • Coldshadow88 • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601796
    3 senelik manyağıyım bu grubun john petrucci idolüm,john myung ın da üstüne bass çı tanımam...
  • dark trone • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601797
    DREAM THEATRE ..............................
    SÜPEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR
    MUHHHHTEEEEEŞEEEEMMMMMMMMM...................
    BU GRUBA LAF EDEN ARKADAŞLAR BİR DAHA AĞIZLARINI HİÇ AÇMAZLAR UMARIM........................
    böyle bir müzik ziyafeti daha önce çekmemiştim... İnanaılmaz bi akşamdı..... Onlara daha da çok bağlandım...
    MIKE inanılmazdı muhteşem birisi süper ötesi davulu yorumlayan bir herif... Petrucci nin tek solosu inanılmazdı.... Myung harika ötesiydi... James süper birisi seyirciyle çok iyi diyalog kurdu ve dediği gibi ''see you next time'' :))) jordan kadar sempatik bir MÜZİSYEN az bulunur süper birisi...Grup üyelerininde ne kadar sağlam ve gerçekten müzisyen kişiler olduklarını bir kez daha anladık...
    Bu konsere daha doğrusu müzik ziyafetine gelmeyen kişilerin ne kadar çok şey kaçırdıklarını anlatmak günlerimizi alır herhalde...
    Bir daha ki konserlerini merakla bekleyeceğim....
    Ama buralara kadarda gelip Home, Lie, 6;00 çalmamalarına çok üzüldüm...
    Ama Mike Portnoy süper birisisin sana daha çok hayranım artık...
    Tek ilahımsın...
    Herkese iyi dileklerimle... Bu müziği dinleyin..
    DREAM THEATRE.....
  • whyhione • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601798
    ne zaman gelecekler bunlar bi daha bilen varmı ben giremedim direkten döndüm intihar etmeyi düşünüyorum
  • franticy • 4 Temmuz 2005 00:00 • #601799
    yaw gidemedim bütünlemem vardı ... ilk defa bi dersten kaldıgıma bu kadar uzuldum yaaa...
  • comfortblynumb • 5 Temmuz 2005 00:00 • #601800
    bunu söyleyeceğime ihtimal bile vermezdim ama abidik gubidik bir konserdi. saçma şarkılardan çalıp durdular. bis te metropolis çalmasalardı ölecektim. abi ben ki dream theater fanı olan biriym ne six degrees şarkılarını çok severim ne octavarium u severim. beğenmedim konseri işte. abi nice güzel şarkı çalmadılar. Home çalmadılar be home!
  • tr_nirvana • 5 Temmuz 2005 00:00 • #601801
    hayatımda gördüğüm en kötü organizasyon , en kötü playlist seçimi, en kötü seyirci, en fakir portnoy, daha ne diyebilirmiki yazık oldu 40 ytl me .............