-
Kötü bir playlist çaldıklarını iddia edenler, kendilerini bir Dream Theater fanı olarak görmesinler..!!! Adamların 14 Şubattaki ToT konseri iptal oldu.. Ve bu sefer Octavarium albumleri ile geldiler Türkiye'ye.. ToT turnesinde Türkiye'deki konserlerinin iptal olduğunu düşünürsek bence As I Am ile başlaması gayet iyi bir seçimdi.. Sonuç olarak birçok albümlerinden çaldılar.. Ağırlıklı olarak son albumlerinden çalmış olmaları playlistin kötü olduğunu göstermez.. Kesinlikle süper ve unutulamayacak bir konserdi.. Konser için verdikleri 40YTL nı düşünenler kendilerine nasıl Dream Theater fanı diyebilir anlayamıyorum..!!!!! Sadece saçmalık.. Madem öyle hiç gelmeseydiniz.. Adamların yaptığı müzik biraz değişti ama hala fazlasıyla kaliteli.. Doğal olarakta konserde yeni parçalara daha çok önem verilmesi gerekirdi.. Ve öyle de yapıldı zaten.. Madem 40YTL nin hesabını yapcaktınız, üzerine birazdaha ekleyip infıleymse gitseydiniz.. En azından ne çalacakları belliydi dimi..!!!!
-
bazılarının dusundugunun aksine playlist gercekten cok iyiydi butun albümlerden calmaya calıstılar ve bostancıda ki sarkıları calmamaya ozen gosterdiler home,6:00,lie... gibi. tek kelimeyle harika bir konserdi...
-
arkadaslar ben gidemedim ama emin olun yüreğim ordaydı neyse sonrakine artık.duyduğuma göre son albüme ağırlık vermisler eminim mükemmel bir konser olmuştur.Dream theather dinleyen herkesi seviyorum kendinize iyi bakın
-
konser bence müthişti ama özellikle 14 şubattan biletli yani ön sıralardaki arkadaşlar hakkaten seçmeydi.nerden toplandılar öyle nasıl birleştiler anlayamıyorum..bence bu arkadaşlar toplum içine çıkmadan biraz kendilerini eğitsinler..40 milyonlarına acıyanlarada yazık diyorum sadece
-
dream theater ile ilgili son albümün, istanbul konserinin ya da herhangi bir albümün kötü olduğunu iddaa edenler müzikten anlamıyor demektir. yok şunu kopya ediyorlar yok bunu kopya ediyorlar diyenler bknz: live at budokan dvdsi- jordan rudess ile backstage gorunutleri. konser muhtesem otesi idi ne olduğunu anlamadım gerçekten rüya gibiydi. evde snaki dvd yi açmışım konser izlemişim gibiydi. önümüzdeki konserlere artık....
dr rulez!
-
comfortblynumb arkadaşıma katılıyorum.Dream Theater'ı büyük bir grup yapan şarkıları ve de albümleri pek çalmadılar.Ben de Metropolis'le yetinmek zorunda kalanlardanım.Bir de ağırlıklı olarak slow ve sözlü şakılar çaldılar..Sanırım turne onları yormuş,yani İstanbul'da pek kasmadılar(!) dersek yalan olmaz..Portnoy'un solo davul şovu yapmaması da önemli bir eksikti bana kalırsa.Özetle DT'yi izlemiş olmaktan mutluyum tabi,ancak daha iyi bir konser bekliyordum.
-