-
Aga bi duyum aldım..Cennetteki ilahi müzik ihalesini Dream Theater almış.Elemanlar yapıyomuş artık cennetin müziğini.. Eeeee artık daha çok çalışmak lazım cennete girmek için...
-
iptal edilen konserin biletleri buyuk olasılıkla gecerli olacak... tek talihsizlik in flamesle aynı gune denk gelmesi umarım bir şekilde duzeltılır... yoksa ın flamese yazık olacak... turkiye tarihinin en muzik dolu yazına hazır olun arkadaslar... slayerdan cıkıp dt izlicez...
-
ya moralinizi bozmak istemem ama resmi web sitelerinde tur tarihlerine eklememişler öyle birşey. yani geleceklerinden emin misiniz?
-
ya grubun resmi sitesinde gerçekten istanbuldaki konser hakkında bir bilgi yok:((umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz
-
GEÇEN SENEKİ KONSER İPTAL OLDUGU İÇİN ÇOK küfür ediyorum size Rockistanbul Çok..!!!
Konser iptal olunca bileti salladım attim bi köşeye bi bo.a yaramaz diye.. ardından şekil filan yaptılar ama uçtu gitti benim bilet...
Bu senede son gune kadar bilet almıcam artık guvenmiyor bu heriflere..!
Ama John mYung u dunya gösuyle bi görmem lazım ....
Hatta gidip elini ayagını bile öpmem lazım (-:
-
hady leyyyyyyyyn benim ewde 1 küllahim var siz 1 onla grüsün bence
-
Biletler 25 mayis'ta %30 indirimli satisa cikicakmis
hadi bakalim...;)
-
nasıl bir bilgi yok bal gibi geliyolar işte isteyen gidip baksın siteye
http://www.dreamtheater.net
July 3rd - Parkorman - Istanbul, Turkey
-
ertelenen konsere ait biletler, bu konserde de geçerli olacaktır.
www.ticketturk.com
-
evet geliyolar ve ben gidemiyorum..aşkım da gidiyor zaten bir tek ben kaldım...off yaaa :..(