Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Megadeth & Garbage & Kraftwerk @ Rock İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Megadeth & Garbage & Kraftwerk @ Rock İstanbul
  • ragnarok666 • 3 Haziran 2005 00:00 • #602689
    biletimi satıyorum bu kadar boktan bi festival hayatımda görmedim...

biletimi şuanki fiyattan satıyorum yani 75YTL...

fiyatlar 9undan sonra sanırım 99YTLye çıkcak bende 80e bulabilirsiniz o tarihten sonra...ama sadece 1-2bilet var...
  • ragnarok666 • 3 Haziran 2005 00:00 • #602690
    isteyenler msn'den ulaşsın: [email protected]
  • baranthalas • 3 Haziran 2005 00:00 • #602691
    rockistanbul kadar şerefsiz organizatörler görmedim ömrümde !!

kandırıyorlar hepimizi !!!!!

ne demişlerdi bize ? zakk wylde kendi iptal etti turne programı değişti..naaah !!! büyük bi yalan bu !! zakk ın sitesine girin bakın adam hiç bi konserini iptal etmemiş türkiye hariç..bulgaristan ve yunanistana bile geliyor üstelik !!!

bunu rockistanbul forumlarında dile getirdim ama yazmamın hemen ardından atıldım..başka üyelik aldım yazdım gene attılar beni..niye ? çünkü ufak sırlarını ortaya çıkardım !!

rockistanbul kendi iptal etti zakk wylde konserini ? niye mi ? muhtemelen zakk a çok para verdikleri için ve o parayla 2. sınıf yerli bar gruplarını çıkarmayı tercih ettikleri için..

rockistanbul festivalin adı ama hitap ettiği kesim "hadi baba akıyoruz caddeye bu akşam kop kop kop" gençliği

allah belasını versin rockistanbul un..megadeth olmasa kesinlikle gitmem bu allahın belası festivale..