-
arkadaşlar bilet fiyatlarından haberi olan varsa bana da bildirsin lütfennn......
-
e bi de 29 nisanda yeni melekte diilmi kurban :))
-
http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=FKUR1
burdan anlaşıldığı kadarıyla , yaş sınırı kesinlikle yok ve fiyatlar 23 YTL
-
bugün yoğun çabalarım sonucu kurban-kurban albümünü bulabildim. konser öncesi dinlemek iyi olucak die düşündüm. çok da iyi etmişim. çok deli bi albüm olmuş. gerçi yalanın hobbanina versiyonundan sonra ilk hali çok yavaş geliyo ama kurban ve sorma şarkıları çok güsel. umarım insanlar albümü bu başarılarına gölge düşürmez. gerçi içinde "kendini yormadan, ulaşsam sana dokunsam ruhuna, kimseye sormadan yolundan çıkıp kavuşsan sen bana" şeklinde sözleri olan "yine" isimli bi parçaları varken...
-
bu arada elinde kurban-kurban albümü olanlar 3. şarkının 3. dakikasını mutlaka dikkatlice dinlesin. adam resmen bateriyle solo atmış... bunların hepsi aşmış insanlar yaaa............
-
ya arkadaşlar yeter artık ben de çok bilgi sahibi değilim bu konserle ilgili... eğer saat kaçta bittiğini bilen varsa bana da haber versin
-
kurbanın hastasıyım ama çok götleri kalktı diğer gruplar gibi nedir bu bilet fiyatları...hadi önceden fakirlerdi şimdidemi fakirler ya alla alla...yakışmıyo
-
harbiden yaaa bi de ben taaa yeşilköyden gelicem o kadar yol parası da vercem. battık yani bu gidişle
-
sallarım 23 milyonunu gidiyorum varmı
-
ya 50 milyon olsa gidrim ben çok özledim. ama yani yine de fazla bence