-
ya arkadaşlar ben mi yanlış anlıyorum? Nası yani kapıda 20 biletix'te 23?? Genelde kapıda daha pahalı olmaz mı? Niye biletix'ten alalım ki ozaman??
-
gidecemmmmmmmmmmmmmmmmm
-
kurban bu boru mu yaaav
-
ben bu cuma yeni melek te olucam kurban için hem taksim de hem de daha ucuz
-
biz de biliriz hem daha yakın hem daha ucuza yeni meleke gitmeyi ama ALMIYORLAR... napalım abi anamız 1 sene önce doğursaydı biz de izlicektik. şimdi burdan hava cıva yapmayın...
-
Kurbanı dinlemek lazım. ilk albümü gerçekten şahaneydi...Ama dumanın yerini asla tutamaz. bunu geyik olsun die söölemiyorum bu gerçek...Duman benim için tek...
-
arkadaşım git o zaman bu sevgini dumanla ilgili bi yerde yaz. burası kurbana ait alan. (ulan ne sahiplendim grubu beah) ama yine de kurbanla ilgili güzel yorumların için sağol (bak bak daha da abarttım sahiplenmeyi) ilk albümü hakkaten şahanedir dinlemiş olman çok güzel
burdan herkese de tavsiye ederim ilk albümü mutlaka dinlesinler diye
-
kofti len bu grup daha gitar çalmayı bilmiyorlar bir tek kerem tüzün vardır en babası diğerleri hava birde burak gürpınar...
-
niye böyle diosun ki?sadece bişeyler demiş olmak için mi?
sonuçta kimin ne dinlediğinden sana ne?konser performanslarını beğenmiyebilirsin ama albümleri çok güzel..
ayrıca ilk albümlerindeki b-side parçaları çok kaliteli kendileri dahil (yeni albümlerini bilmiyorum) bi çoğu grup öyle kaliteli şarkılar yapamadı uzun zamandır...
-
albümü alan varmı aranızda,?