-
aranızda bilen var mı yeni albümün ne zaman satışa sunulacağını
-
bugün ben beşiktaş ta albümü sordum salı günü dağıtılıcağı söylendi kittiekfl
-
harbi mi yaaa zaten bekleye bekleye bi hal olduk rockncoke da sonbaharda çıkcak demişlerdi yedikulede 14martta çıkcak dediler yok mart sonu nisan başı nisan sonu derken mayıs başına çıkıyo demek albümleri
ama ben şunun hastası oldum
kendimi yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna kimseye sormadan yolundan çıkıp kavuşsan sen bana...
-
arkadaşlar birkaç bilgi vermek istiyorum bostancı gösteri merkezi yakınında oturan biri olarak.
***Birincisi kesinlikle yaş sınırı yok.
***Bilet fiyatları şuan gişede 20 YTL, Biletix'de 23 YTL. Ama konser günü kapıda kaç para olur bilmiyorum. 25 olur sanırım.
***Yaş sınırı olan kurban konseri 29 nisan'da YeniMelek'te gerçekleşen konserdi. Ancak iki konser de albüm tanıtımı adı altında olduğu için karışıklık yaşanmakta.
***Kurban albümünün çıkış tarihi henüz belli değil. Piyasaya çıkmadı yani, alan var mı gibi sorular saçmadır...
sevgiler:D
-
kurbanın ilk albümü çıktıktan sonra bile hazırdı 2. albüm sonra maddi sıkıntı çektiler, çıkamadı albüm , ama ben bu albümün demosunu dinlemiştim az da olsa şarkıları dinledim, bomba gibi olacak..... çıkacağı günü iple çekiyorum
-
kittiekfl ilk albümü nerden buldun ben aradım hiç bi yerde yok yaw !!
-
ya sadece bana mı oluyo yoksa arada bi bu yazılanlardan bazıları siliniyo mu.... çünkü bazen bi gördüğümü bi daha baktığımda bulamıyorum. şimdi sonuç olarak albüm ne zaman çıkıyo
-
arkadaşlar albümün çıkış tarihini bilen var mı
-
kurbanın neden yaş sınırı koyduğunu biliyo musunuz
-
Rock konserlerinin pek çoğunda yaş sınırı vardır. Bunun nedeni 90lı yıllarda rock konserlerinin 20li yaş ve üzeri alt tabaka bunalım kitlesine hitab etmesi ve bu kitlenin sıkı bir alkol ve sigara tüketicisi olmasıdır. Size bu yaş sınırının saçma gelme nedeni ise artık 15 yaşından itibaren alkol ve sigara kullanımının normal olmasıdır. Ama geçmişten gelen bu protokol hala devam ediyor. Sonuçta hala 18 yaşından küçüklerin sigara içmesi ve alkol kullanması yasalar önünde yasak. Bu yüzden alkol satılan konserlere 18 yaş altının alınması yasak bir uygulamadır. Ayrıca konserlerde yapılan pogo yüzünden küçük yaştaki dinleyicilere pek tavsiye edilmez. Can güvenliği açısından...