-
abi su konsere gitmeyi cok istiyorum ama yol sorunu var bana biraz uzak kaliyor ama yinede belli olmaz...
-
abi bana göre kurban türkiye'nin en iyi rock grubu, grubun tek bir kötü yanı var o da albümün bir türlü çıkmaması. ama onun da bir güzel yanı var acayip bir heyecanla bekliyorsun. artık sayılı günler kaldı. sabredin kurban hayranları.....
hergün internette bi haber umuduyla gezinmekten parmaklarım daraldı ama:) neyse..... yeni şarkıları çalarken kendine gelir herhall...........
-
diyecek bişi yok giden gider gitmeyen yürüsün gitsin ya ben gidiyorum yok ötesi abi 17 mayıstada mor ve ötesi konseri var ama KURBAN abi yemisim mor ve ötesini :D kurban daha önemli gelene hosgeldin gidene eyw....
SeMa...
-
eee,ankaraya gelmicekler mi,illa ben mi geliyim ayaklarına hem ben anlamam geliceklerse bile saklıkente gelmesinler,çok uzak ora...
-
valla gidin zaten gitmek lazım yeni albüm çıkıcaanı yeni öğrendim işşşalah güzel bomba gibi olcak nediim daha kurban en iyi ronk grubu . . .
kurban nası bşi die soracak olan olursa:
[email protected] adresinden msn veyaa meille ulaşabilirsinizzz
-
sevgili -_FiniscH_- alan varmı gibi sorular gayet mantıklıdır.Neden diye sorarsan burası türkiyede ondan.Sanırım yeterince açıklayıcıdır.
-
enstruman çalıyorum,rock yapıyorum,pırt yapıyorum diyen tüm gençler konsere gitsin,izlesin ve nasıl çalındığını öğrensin adamlardan.türkiyenin üstünde bir gruptur kurban ve davulcu burak mars a göndersen çalar.ulan bir de sık albüm yapsalar hani 2 yılda bir falan ala olacak ama titiz adamlar işte.albümün korsanını almayı düşünenleri de lanetliyorum.böyle adamların albümünü almazsanız 10 sene sonra türkiyede yerüstünde rock müzik yapılamaz.ben ne çıkarsa rock müzik adına almaya çalışıyorum.özellikle benim grubum türkiyede rock müzik yapacak diyorsanız türk rock müziğine lütfen daha çok destek olalım.(söylediklerim benim içinde geçerlidir.üstten konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın sakın.)
-
abi yaa bütün konserler istanbul da olmak zorundamı yani trakya istanbulda bitiyoo ama olmuyoki ben hiç bir konsere gidemiyorum bu yüzden lütfen ya adamlar lüleburgaz a da gelsinler lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn :.....(
-
album cıktı sonunda , bugun aldım :D
Super album , kaçmıcak bi konser ;)
ordayızzz ....
-
iyi iyi bende gidip hemen alıyım bitane.Birde özlem tekinin son albümüde baya güsel ve eskilerinden alakasız,hard rock yapmış teyzem:-) onuda alıyım .sorada donla geziyim.Parasızlığın .....