Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• charlotte • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603872
    yok abi benıde serdiler yereee okadar ayı olmama ragmen bıde mıllete su atınca o sıcak resmen mıllet bna tapınmaya basladı:)))
  • deathangel • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603873
    supperdi yaa iyiki gitmişim bu adamları cok seviyorum zaten superdi ama
  • FranticDrummer • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603874
    Keremin hareketler de manyaktı ya.Okadar ciddi bi suratın altında neler yatıyomuş meğer...:-)
  • -_FiniscH_- • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603875
    Harika bir konserdi. Yalnız iğrenç durumlar da vardı. Bu konsere gidenlerin aklında kalacak en büyük olay Sad But True ve Frantic'e başlanıp devam edil(e)memesidir sanırım. Halbuki nasıl da gaza gelmiştik. Bir diğer iğrenç durum ise Kurban'ın sahneden indiği andan itibaren herkesin usulca kapıya yönelmesiydi. Bi "bi daha" bile yapmaya tenezzül etmedi onca kalabalık, inanamadım ben şahsen böyle bir duruma. Bir de daha fazla adam olmalıydı. Nefes alacak yer olmaz diye düşünüyordum ama 5 Aralık Mor ve Ötesi konserindeki insanların 5'te 1'i kadar kişi vardı ortamda. Gerekli ilgi gösterilmedi yani. Güzeldi yine de... Çıkışta çarpışan arabalara binmek en güzeliydi:)
  • Morg_Gardiyanı • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603876
    selamlar ben ünlü 666 yazan t-shirtli elemanım evet ayıyım kabul ediyorum ama arkadasım barbarosun dedigi gibi 115 kilo degilim sadece 99 kiloyum neyse bişi farketmez ayımıyım ayıyım, pogoda millleti yere serdimmi serdim pentagram konserindede böyleydim önemli olan budur. ya konsere katılan eleman sayısı azdı ama bir bakıma iyidi az ve özdü mor ve ötesi konseri gibi ipini koparan gelmemisti harbi tassssaaaklı elemanlar geldi metallicanın sarkılarının yarım calınması beni üzdü birde bir ara wonderful tonight calındı o sarkıyıdıa bir ben ayı gibi bögürerek söyledim diğerleri söylemedi zaten ee kurbandanda bir eric clapton coverı duyduk ya nese cok konustum eyvallah bu arada haydarpaşa teknik okullarının basscısıyım birde keremin penasını kaptım ayrıca kereme yazıklar olsun diyorum babam yaşındaki o fendere marker la boyamakla hata etmiş
  • kittiekfl • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603877
    wonderful tonight şarkısını teeee ilk albümlerinde coverlamışlardı. Yani albümdw 13. parça diye geçen yarım saatlik bölümü dinlerseniz görebilirsiniz
  • afsin3 • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603878
    yaf her tarafım aarıyo... tabi dalarsan hoplaya zıplaya o kadar adamın arasına...neyse süperdi yaa...ama kısa oldu bence...ben daha zıplayacaktım:P
  • dEppİŞikK • 21 Mayıs 2005 00:00 • #603879
    arkadaşlar ayaa kalkamıyorum ama değdi o 99 kiloluk elemana bi kere sinirle vurdum özür dilerim... çok sinirlenmiştim özgürün bana verdii penayı yanımdaki kız kaptı çünkü(gerçi, ben sonra elini çimdirip aldı ama..). sonra burğın sakalından parça kestik çıkışta.. zaten V.I.P ler bizi öldürecekti.. içerde az kalsın o demirleri yıkıyoduk. çıkışta da kulisin kapısından kovdular kovdular gitmedik (o şişmam korumanın elinden zor kurtulan olympos t-shirt li eleman da benim ne var?) ben ikinci kurban konserine gidiyorum ama ilkinde bu kadar kaynaşamamıştık adamlarla...
    denizi kaldırdım baktım kaç kilo...
    burakın sakalından biraz kestim(kutsal emanet..)
    özgürün yarım sigarasını aldım...
    bi de keremle yanak yanağa fotğraf çektirdim...

hayal miydi gerçek miydi... enteresandı.
  • FranticDrummer • 22 Mayıs 2005 00:00 • #603880
    :-)