-
Ölüm hayatın tek gerçeği...
Allah rahmet eylesin.
Başımız sağolsun.
M&G
-
az önce haberi arkadaşımdan duydum tüm grup arkadaşlarım çok üzüldü. Allah rahmet eylesin, toprağı bol mekanı cennet olsun :(...
Grup-Terminal-İst
-
allah rahmet eylesin,yakınların başı sağolsun.sevenlerine de acil şifalar,toprağı bol olsun
-
ailesine ve arkadaşlarına sabır diliyorum.
-
Allah rahmet eylesin ailesine ve dostlarına basınız sağolsun diyorum....
-
ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz
Şarkılarla yaşamasını temenni ederiz :(
GRUP KABASAKAL
-
çok üzgünüm şu an.Rock camiamızdan bir kayıp daha...Ölüm yolun sonuna konmuş bir aynadır arkadaşlar .Yolun sonuna gerince geçmişi yani kendimizi görürüz...oda görecektir zardanadamın başarılarını.başımız dik onu yollarken çünkü gönderdiğimiz en değerli dostlarımızdan ve en iyi müzisyenlerimizden biri....
zaradanadamın bütün dinleyenleri ve elemanlarına baş sağlığı diliyorum ve keşke demekten kendimi alamıyorum...
grup therock'ula
-
abi.. kimdir ne diğildir hiç bilmem.. tanıyanları da bilmiyorum.. ama ne kadar seveni varmış şaşırdım, saygı duydum.. ölen kimse allahtan rahmetini dileyelim.. sevenlerine de başsağlığı diliyorum..
-
Allah rahmet eylesin....çok sevdigim bi grubun degerli bi üyesi yok art1k...geride b1rakt1g1 herkesin bas1 sagolsun....
-
comma dağılmasına çok üzüldüğüm kaliteli gruplardandı. duyunca çok üzüldüm. tüm dinleyenlerin,sevenlerinin başı sağolsun....