Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zardanadamın Neşeli Yüzünü Kaybettik - Serkan Aktaş Vefat Etti

• nightwishepica • 14 Mayıs 2005 00:00 • #604978
    söylenecek sözlerin anlamsız olduğu zamanlar vardır ya işte o zamanlardan biri galiba ne desek boş bne yazsak anlamsız yapacak tek şey hatırlarda güzel anılar bırakmak her fırsatta anmak ismini.....hem ölüm yoktur derler sadece dünya değiştirir insan belkim orada böyle iyi bir müzisyene ihtiyaç vardı çağırdılar o da kıramadı gitti...ne de olsa biz de gidecez bir gün oraya fazla sıkmayın canınızı arkadaşlar sabır....
  • marquis • 14 Mayıs 2005 00:00 • #604979
    cümleler de herşey de dar gelecek sığdırmaya "biz"i , şimdi aslında astığı gitarını , umutlarını , gülen yüzünü ve ısıttığı içimizi koyacak yerimiz yok; bu besbelli...ne kadar akıtılırsa akıtılsın gözyaşı, boşalan yer dolmayacak...oysa son ana kadar hep başkaları için yaşandı, her ne kadar her cümle "ben" diye başlamış olursa olsun...şimdi bir baltayla ikiye ayrıldık , kocaman bir delik açıldı kalbimizde , bir daha o eve nasıl gireceğiz...istanbul pis orospu gibi çöreklenecek üzerimize , affet biz yine seni gülerek hatırlayacağız , yine sana sığınacağız , ancak yine senden teselli alabiliriz ; keşke görebilmiş olsaydın ne kadar derin izler bıraktığını...sanırdık ki sadece, senle-ben bilirdik ne kadar asaletle giyinmiş olduğunu senin hayata.oysa , biliyorum bu teselli olamayacak ama , ne kadar büyümüşsün...elbette konuştuğumuz lisanı bir başkasına öğretmek gibi bir şansım olamayacak , eskisi gibi gülemeyeceğimi de biliyorum çünkü sen yoksun.senin peşinden gelmek istediğimde , yani o kara gün , sen giderken bırakıp bizi , yine numaranı çevirip "ibnelik yapma bekle" diyesim(iz) gelmedi mi , biraz daha geriye alamazmıydık zamanı , alamadık...değişen bir şey yok ikimiz için , sadece artık bulaşıkları hep ben yıkarım sorun değil , faturaları da öderim , evi temizlerim bir süreliğine buluşuncaya dek bir daha...gülmek içinse hafızamı zorlarım ve biraz şimdi
    ölümü düşünüyorum,
    geçen ömrümüzü düşünüyorum.
    kederli
    rahat
    ve hodbinim.
    hangimiz ilkönce
    nasıl
    ve nerde ölürsek ölelim,
    seninle biz
    birbirimizi
    ve insanların en büyük davasını sevebildik
    dövüştük onun uğruna
    yaşadık
    diyebiliriz.
  • keşemen • 19 Mayıs 2005 00:00 • #604980
    zardanadam dinlerim böyle bir insanın ölmesine üzüldüm!!!
  • angelist • 28 Mayıs 2005 00:00 • #604981
    seni çok özledim sen bu Dünya da tanıdığım en harika insanlardandın. hani kadıköy e gectiğinde arayacaktın hani beraber totem mantıları yapacaktık seninle seni çok özledim arkadaslığımız bu hayatta kısa sürdü ama oraya geldiğimde sonsuza kadar devam edecek. orada rahat uyu. en çok üzüldüğüm sana luna yı dinletememek oldu şimdi dinliyorum sürekli ve umuyorum ki beni duyuyor ve görüyorsundur.umarım begenmişsindir şarkıyı. seni çok seviyorum ve inan bu kısa arkadaslığımızdan bana seni hatırlatan o kadar çok sey biraktın ki iyi ki seni tanıdım iyi ki hayatımın bir parçası oldun. umarım orada çok mutlusundur huzurlu olmanı diliyorum seni çok seviyorum ve çok özledim...
  • jasmin_000 • 6 Haziran 2005 00:00 • #604982
    neden böyle olur ki... madem geldik bu dünyaya,isteyen istediği zaman gitse olmaz mı..böyle arkamızda derin acılar,yaşanmamış güzel günler,dostluklar,yarım kalmış,yaşanmamış aşklar bırakıp gideceksek neden burdayız peki?neye yaradı onca başlangıç?yarım bırakıp gitmek için mi başlıyoruz hayatın içindeki herşeye..garantisi var mı orda devam edebileceğimizin..işte böyle zamanlarda yaşadığımız herçeyin bi yanılgı,bi yalan olduğunu anlıyoruz..gerçek ne peki...öyle bi kawram yok ...kandırmışlar bunca zaman bizi...
  • Odyssey • 2 Temmuz 2005 00:00 • #604983
    sene 1998 di ve biz sevgili dostum serkan ile izmit basbarda hayatımızın ilk sahne ve bar deneyimini yaşamıştık 4 kişi çalıyorduk o zamanlar vr bu izmit için bir ilkti.. o zamanlardan bile belliydi ne kadar yetenekli olduğu:(( genelde bu tarz yorumlaar yazmam ama o benim için o kadar özel ve değerli bir insandı ki.... kendimi artık zorunlu hissettim. onunla uzun zaman aynı sahneyi paylaştık çok keyifli ve komik bir adamdı ama artık ne yazıkki yok..sevgili dostum seni ömür boyu göremeyecek olmak beni derinden üzüyo mezarlığın önünden her geçişimde içim burkuluyoo..sevgili dostum mekanın cennet olsun....... seni şimdiden çok özledim.
  • satyricon • 25 Temmuz 2005 00:00 • #604984
    serkan abi yi 2000 den beri zardanadam dan utku doğruak sayesinde tanımıstım onunla gusel hedefler vardı ben bateristim fakat onun sayesinde bass calmaya merak sarmıstım bana ders vericekti ama olmadı vefat haberini yine bizi tanıstıran utku abi den duydum bi anda noldu mu anlayamadım gozumden bir 2 yaş suzuldu telfonumda mesaj yazıyodum elimden dusmus arkdasım vardı yine o anda yanımda gercekten kotu bi durum ama serkan abi yi olsemde unutmucam ben zardanadam için canımı vermeye hazırım ve onlarda bunun farkındalar rahat uyu serkan abi sana söz verdim biliyorsun en yakın zamanda mezarına ziyarete gelicem...[bunun için bana yardım edecek varsa özel mesaj atsın tanısmak isterim ya da serkan abi ye yakın birileri de olabilir...]sen hep kalbimizin en pahabicilmez kosesindesin abi
  • bluewing • 29 Temmuz 2005 00:00 • #604985
    Sevgili arkadaşım... bizi nasıl üzdün bilemezsin... Hastalandığından bile haberimiz olmadı... Bu haberi almadan 2 ay önce karşılaştık sapa sağlamdın.. Bu mesajı yazıyor olduğuma bile inanamıyorum :( .... Anlayamıyorum hayatı..

Seni çok özleyeceğiz... Mekanın cennet olsun kardeşim benim...
  • nilaaay • 31 Temmuz 2005 00:00 • #604986
    ilerliyor kırmızı mınubus
    kasvetlı gunde agır agır
    her damlasında yagmurun
    yenı bır suphe sarıyor ıcımı
    bılıyorum ama dusunemıyorum
    cocuksu bır ınatcılıkla dırenıyorum gercege

duruyor kırmızı mınubus
    sinsi bır panık etrafımda
    gözler endişeli goruyorum
    dudaklar susuyor
    ama akıllarda bınbır soru
    bendeyse yalnızca bır!

gozlerımle soruyorum onlara sorumu
    ve hayır demıyor kımse bana
    dıyemıyor
    en kotusu oldu dıyor bır ses
    ve gercegın acı kahkasıyla sarsılıyor beynım
    yukarı bakıyorum sıyrılmak ıcın dunyadan bır anlık
    kapak gıbı ustume kapanıyor bulutlar
    gercek zaferını kutluyor
    bense anlamaya calısıyorum olan bıtenı
    ne kadar da yakın hastane camı
    uykudasın bılıyorum
    kandırmayın benı!!!

gıtmek ıstıyorum dıyorum bılerek ımkansızlıgnı
    kımse dur demıyor
    ama duruyorum
    cesaretım korkularıma yenik,
    yıgılırken ıslak cımlerın uzerıne
    ucup gıden seylerı dusunuyorum ellerımden

sarılamadan edilen vedaları dusunuyorum
    yarım kalan cumlelerı
    soylenmeyen gusel sozlerı
    paylasılanların yanında bır okyanuslar sankı
    ve benı de cekıyorlar ıclerıne
    nasıl olucagını dusunuyorum
    o guzel mavı gozleerr olmadan
    nasıl dıyorum?
    o hıddetle cıkısıp narınce yumusayan ses olmadan
    o olmadan..
    artık bombos bakıyorum bır daha gırmeyecegını bıldıgımm kapıya
    hayallerım dusuyor bır bır
    ruhum karanlıgına donuyor
    yanmayacak ısıkları sezıyorum bıtımsız gecelerde
    olmayacak gulusun ruyalarımdan baska yerde!

ve bınıyorum kırmızı mınubuse
    kasvetlı gunde agır agır
    her damlasında yagmurun daha bır ozluyorum
    buyuk bır huzun cokuyor kalbıme
    yaslanmıs ruhumla teslım oluyorum gercege...

İnan senden daha mukemmel bir insan,daha dort dortluk bir abi dusunemıyorum!Seni nasıl anlatmalıyım?ya da anlatmalı mıyım?seni bozmadan sözlere dokebılecegım kadar guzel kelımeler bulabılecek mıyım?o kadar cok sey bıraktın ki bana,ve o kadar cok sey ogrettın kı,gelecegıme de gecmısıme de sıgmaz..ben müziği senle duydum,,sevgiyi senle hissettim,,güveni senle tanıdım..ve şimdi gidişine üzülmekten,özlemine yenilmektense seni yasatmaya calısacagım,,bıraktıklarına sahip cıkıp,,bana ögrettıgın ve hak ettıgın gıbı bır kardes olmaya calısacagım,ve bu kısa ayrılıktan sonra tekrar bulustugumuzda yuzunu kara cıkarmamıs olmanın sevıncını yasayacagım..keske her sey ve herkes sana layık olacak kadar güzel olsaydı..

yazılarınız ve bassaglıgı dilekleriniz için kendım ve aılem adına tesekkur ederım..abımle ılgılı bır konu hakkında yazmak ısteyen olursa mail adresım [email protected]...
  • Voice_Cat • 27 Ağustos 2005 00:00 • #604987
    nur içinde yatsın, başınız sağolsun arkadaşlar...
    Tüm Cats in Practice adına,
    Pınar Günay