-
güzel olmuş arkadaşlar bass ta sanırım ufak tefek aksamalarınız var kayıt için konuşmıycam hücum kayıt sonuçta ne kadar istensede tam istenen olmuyo diye düşünüyorum.. parça içinse hoşuma gitti önceki demolarınızıda dinlemiştim onlardan ayrı bişey yapmışsınız iide yapmışınız hani :) devam edin arkadaşlar başarılar..
-
Maalesef begenemedim,basin akortu bozuk sanki?!
-
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. kayıt esnasında bası duymakta zorlanıyorduk bizde kayıt bittikten sonra bassın garip çıktığını anladıkta olay o an için bitmişti elden bi şey gelmezdi...
-
abi bu tarzı pek dinlemem o yüzden çokta net yorum yapamıcam sanırım, kayıt sıradan bi hücum kayda göre fena değil.. ancak basın akordu feci bozuk..
-
oeah!
-
bas harbi garip kalmis. ama olur abi böyle seyler dert etmeyin. tamamen akordan kaynaklanan bir sorun zaten.vokali sevdim ama harbi bak. ben severim cesurca vokal yapan adamlari.
-
yorumlar ve eleştriler için teşşekürler arkadaşlar her seferinde daha iyisini yapıcağız grup olarak bundan eminiz..
-
vokal şahane..işte budur..ancak yazıktır yaa..kayıda giriyorsun, insan bir tuner alır eline de basgitarının akordunu yapar..
-
asilbent kardeşlerim...
şu tarzınızı deiştirin... yırtınıyorum ya deişin şu tarzı die...
deiştirmezseniz öyle "FERİDUN DÜZAĞAÇ ÇALAR MISINIZ ABİ?" gibi sorularla daha çooooook karşılaşırsınız....
gayretinizi takdir ediyorum fakat yol yanlış bence...
-
Darkened kardeşim ...
Abi sen sanırım bu demoyu indirmeden yaptın bu yorumu bunda bi benzerlik yok vokal feridunun yanından geçmiyo indir bi üşenmeden