Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Asilbent - Asilbent

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Asilbent - Asilbent
  • JackSparrow • 16 Haziran 2005 00:00 • #606969
    Arkadaşlar.. Bence hücüm kayıt yaparak şarkının güzelliğini yarısına düşürmüşsünüz ki Bass gitardan hiç bahsetmicem.. Sanki siz tam ton bass yarım ton geri çalıyo gibi..

Dediğim gibi üşenmeyin iyi bi stüdyoda güzel bi kanal kayıt yapın.. Şarkı bu haliyle bile fena değil ama kanal kayıt ve alt yapı ve düzgün akorlu bi bass'la çok iyi olur bu.. Bu arada solo atsanıza yaa.. Solo atarsanız çok iyi olucaktır bu şarkıya...

Başarılar diliyorum PrayAcid grubu adına ayrıca..
  • inertia creeps • 16 Haziran 2005 00:00 • #606970
    darkened :
    ya abi illa herkez senin dinlediin müziimi dinlicek. burda bizim tarzimiza karisamazsin. senin tarzin diilse dinleme ozaman. zorla dinletmiyoruz kimseye....!
  • vakfı kebir • 16 Haziran 2005 00:00 • #606971
    arkadaşlar herkez kendi tarzından mesuldür mesala kola tam bir punk rock grubu olsada öyle farklılarki rap şarkıları bile var tabi bence dalga geçmek için yapmışlar ama sonuçta kola kola dır asilbentte asilbent
  • Darkened • 17 Haziran 2005 00:00 • #606972
    evet bu şarkıyı indirmedim bu doğru ama asilbentten tüm asilbent şarkılarını alıyorum msn den daha burda yayınlanmadan dinleme fırsatım oluyor...

ve ona da zaten bu konudaki fikirlerimi söledim daha ne zamandır da söylüyorum...

bu benim fikrimdir...

bazı arkadaşlar sert çıkışlar yapmışlar karışamazsın falan diye...böyle düşünen bir adamdan hiçbirşey olmayacağ açıktr... müzisyen olamazsın belki ama hayatta başarılar kardeşim sana...sen taqıl...
  • inertia creeps • 17 Haziran 2005 00:00 • #606973
    herkez kendi müziğiyle ilgilenip başkalarına seviyeli yorumlar yazsalar ve yerli yersiz, konuşmak için, sadece sesim çıksın diye yorum yapmasalar belki insanların müzik yapma hevesi kaçmaz. müzisyen insan geniş olmalı, başkalarının yaptığı şeyleri eleştirirken saygılı ve yerinde konuşmalı. ben daha fazla şey söliyip kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. belki benden müzisyen olmayabilir ama kendini müzisyen sananların hatalarınıda söliyebilicek potansiyeli kendimde buluyorum. kim üstüne alınırsa arkadaşlar.

yorumlar için teşekkürler...
  • inertia creeps • 17 Haziran 2005 00:00 • #606974
    vakfı kebir , JackSparrow teşekkürler

gitaristimiz 3 aylığına şehir dışına çıkacağı için kayıt çok aceleye geldi ve maddii açıdan toparlanamadan kalkıştık bu kayır işine. yoksa girdiğimiz stüdyonun kayıdı çok iiydi fakat yeterli zaman yoktu kiralama açısından. gitaristimiz geldikten sonra bizde ciddi olarak düşünüyoruz düzgün bi kayıt...
  • aleister • 17 Haziran 2005 00:00 • #606975
    şarkı benim tarzımın çok dışında olduğu için objektif eleştiremeyeceğim ama çok eleştirilen basın bastığı koma sesler ve ton dışı notalar bence gotik bir hava vermiş. ben beğendim bas gitarı. başarılar.
  • AnOt13 • 17 Haziran 2005 00:00 • #606976
    hocam daha hızlı bu tarz pek tutulmuyo biliyorsunuz

biraz daha hızlı türkçe ve eglenceli çalarsınız bu iş olacak şimdi de olmuş ama bu size pek bişey kazandırmaz bu da bir gerçek

şarkının hiçbir yerinde hızlanmıyorsunuz yavaş girip yavaş çıkıosunuz bu da insanın uykusunu getiriyor..

ama genel konuşursak tarz deişimi şart yoksa piyasada tutunamazsınız daha zor sololar deneyin falan

tbrk eder bşarılarınızın devamını dilerim
    AnOTH gitar >>cem a.
  • Asilbent • 17 Haziran 2005 00:00 • #606977
    :) yaa bunu bile sert bulan insanlar olduktan sonra daha hızlı çaldığımızda ya da daha sert şarkılar yaptığımızda ne olur neyle karşılaşırız hiç bilemiyoruz şuan için bu iyiidir diye düşünüyorum ve böyle gideceğimizi düşünüyoruz.. bu daha sert ya da daha slow şarkılar olcak anlamına gelmez tabii.. hissetiğimizi beğendiğimizi sunuyoruz sizlere Tüm yorumalr için teşekkürler arkadaşlar hepsini dikkate mutlaka alıyoruz.. sağolun
  • --- • 18 Haziran 2005 00:00 • #606978
    bence gusel olmuş ama brutala agırlık verin!!!!