-
arkadaşlar hücum kayıt kurbanı olmuşsunuz maalesef. bas için söylenecek bişey yok. parçayı dinlerken insan takıntı yapıyor. bir süre sonra bastan başka bişey duymaz oluyor. vokali çok tuttum. biraz daha çalışmanız lazım gelir. yalnız tarzınızı biraz daha sertleştirmelisiniz. bu vokalden çok iş çıkar....
-
Bazıları bass gitarın akord undan söz etmiş ama akordla değil basılan notalarla alakalı bi olaydır bu.ben şarkıyı beğendim bence grup olarak bu şarkıyı bi de kanal kayıt yaparak deneyin ve sonucu görün :) herkese iyi geceler
-
bence güzel olmuş da sağlam bir gitar solosu iyi giderdi diyorum.vokal hoş........
-
arkadaşlar yorumlar için sağolun grubun oturmasında ve yön çizmemizde muhakkak bunlar baz olcaktır bass sorununu mühim bi sorun olarak görmüyorum yorum sonrasında bile bi takımlar bass rifleri çıkarıldı akortlar yapıldı :) yani güsel bi ton ve gidiş yakalandı ama bu şarkı içinse temelinin değişeceğini sanmıyorum böyle yazıldı ve böyle oturtuldu ama bu şarkının akışı ve gidişi böyle.. yorumlarınız için çok teşekkürler ...
-
bass gerçekten çok kötü,ama zaten düzelttiğinizi söylüyorsunuz, başarılar diliyorum sizlere.
-
ı ıh olmamış biraz daha çalışın bence..fazla acemi olmuş-yine bence.. keşke kanal kayıt yapsaydınız daha düzgün bişi olurdu..ama devam bırakmayın..
-
sonuçta kimse ha! diince profesyonel olamiyo. bizde fark1nday1z profesyonel olmadiimizin fakat zaman buldukça çalisabiliyoruz. umarim daha iyi olucak
yorumun için sagol...
-
arkadaşlar şarkı güzel ama gerçekten tempo hep aynı bu biraz insanın uykusunu getiriyor. Bir arkdaş daha aynı şeyi söylemiş. Benim şarkının girişindeki o stereo olayı hoşuma gitti. Bir de vokaliniz gerçek ten sizin için umut verici. Tarza bir yorum yapamam. Çünkü bu zamanla oturacak bir kavram. E zaten sivde istemediğiniz bir tarzı yapmazsınız zaten. Neyse sonuçta iyi olmuş . Ama adamakıllı bir kayıtla çok daha iyi olur.
DeliBeygir grubu adına başarılarınızın devamını dileriz.
-
Evet beyler. Kusura bakmayın. Şarkıyı indireli çok oldu ama yorum yazamamıştım bu RockandWin hadisesinden dolayı.
Açıkçası kayıtla ve bas gitarla ilgili yeteri kadar bahsedilmiş sanırım. O konuların üzerinde durmıycam.
Şunu da belirtmeliyim ki çok aşina olduğum bir tarz değil. Hatta ne tarz bu diye de düşündüm. Ama açıkçası daha önceleri bir çok yerde dile getirdiğim gibi tarzla işim olmaz, müzik iyi mi değil mi ona bakarım daha çok...
Aslında hepimiz için en çok gerekli şey çalışmak, icradaki hatalar düzeltilmeli her türlüsünden. Bir de bir eleştirim şarkının puslu, gergin bir atmosferi var ama bir tema olarak bunun üzerine daha çok eğilmeniz gerek kanımca. Kopuk ya da yarım duruyor. Bilmem anlatabildim mi?.. Bir vokalist olarak bolca eleştiri almama rağmen naçizane bir tavsiyem var vokalle ilgili; daha uzun nağmeler duymak istedi kulaklarım. Özelliklerde nakaratlarda kısa kısa şeyler duymak bana güzel gelmedi. Son olarak bence şarkı allegro bir ritmde olsa sanki daha enerjik ve canlı olurmuş gibi. Söyleyebileceklerim bunlar.
İyi çalışmalar diliyorum. Başarılar.
Saygılar, sevgiler hepinize.
-
ben şahsen beendim
bas olayı hakkında geçmiş olsun
biraz geç farketmişsiniz
ama yinede güsel
başarılar
kolay gelsin!!