Beğeni ve eleştrileriniz için teşekkürler arkadaşlar diğer demolarımıza ulaşmak için özelden bana mesaj atabilirsiniz veya mail yoluylada ulaşabilirsiniz tekrar sağolun..
arkadaşlar bassın sorunlu olduğu kesin.ama bunda basscının bir ösuçu olduğunu sanmıyorum.demo diğerlerinden daha profesyonel.davula abansın diye söyleyen arkadaşıma bişi demek istiyorum davul setinin ayarı yanlış.kickin sesi daha yüksek,trampette patlayacak gibi ses çıkarıyo.bunun tek sebebi davul setinin yanlış ayarlanması.gördüğüm kadarıyla hücum kayıdı normal kayıtla karıştırıyosunuz sanırım.ses kayıdı kötü sound kötü olabilir.bu grubun her şekilde yanındayız.çünkü bizde amatörüz.bazı arkadaşlar eleştiri dışında karalamayı kullanıyor.bence daha iysini yapabiliyorlarsa çıksın onlar sölesin.
asilbent başarılarınızın davmını dilerim...
Arkadaslar asilbent-asilbent isimli sarkimizin link i iptal olmustur Asilbent-Asilbent i indirmek için vermis oldugum link e sag tiklayip hedefi farkli kaydeti seçiniz..
Arkadaslar asilbent-asilbent isimli sarkimizin link i iptal olmustur Asilbent-Asilbent i indirmek için vermis oldugum link e sag tiklayip hedefi farkli kaydeti seçiniz..