-
rus kozmonotları albumune hasta olmustum rambo sarkısının klibini izledim acaip hosuma gitti bence turkiyedeki en iyi 3. rock grubu :p
-
aslinda grup bana ilk baslarda bana çok soguk gelmisdi ama sonra albümü geç de olsa aldim ve hayran kaldim. özellikle bas ve bateri nin uyumu ve vokal in sesine uyan müzigiyle çok hosuma gitti. bence özellikle sadece basçisi için dinlenebilincek bir grup. bence türkiye de ki rock gruplari içinde en iyi olanlardan biri. neyse bakalim albümü en kisa zamanda alacagim umarim. sabirsizlikla bekliyorum...
-
bak direc-t deyince akl1ma geldi bi konserine gitmistim ama konseri hatirlamiyorum bile.. huaaaaaaaaa :D:D bayaa içmistimde nesse.. saglam gruptur ha severim... hade eyfallah ..
-
artık türk gruplarına iyi gözle bakıyorum ve mümkün olduğunca türkçe albüm almaya çalışıyorum, rambo klibini izledim, tarzım olmamasına rağmen olumlu gözle bakmaya çalıştım, gerçekten hoşuma gitti, alabilirim albümü...
-
ramboyu bugün saat 10 00 gibi izledim eski şarkılarına göre vasatın altında
-
pembe elbise,derya,ama aşkım yok,obsequious...patalayan şarkılar!!albumün geneli güzel..ama sıra sıra selviler saçma olmuş..ayrıca git te harunun vokali gereksiz...
-
ama bu bilge şarkı sözü yazma özürlü galbaaaa....hasretide o yazmamıştı....derya yıda o yazmamışş....
-
kasette hasretin sözleri bilgenin diye yazıyodu ama..
-
grungede iyi bi yerede olduğunu düşünüyorum! albümmde sağlam şarkılar var:D
hiç sıkılmadan dinlerim. ilk albumda çok sağlamdı. punk grunge ve direc_T
-
işim olmasaydı trabzonda albümü alıp direc-t olympos'a gidecektim... neyse ben de trabzondan geçerim oraya... yakışır bu gençlere...
Dikkat Sahte Banknot!!!