-
albüm manyakkk olmuşşş...:D
-
abi gitarlara yorum yapamayacam ama bence davulcu basçı standartların uzrinde
-
şu grup ne kadar abartılan bir grup yoktur herhalde bu ülkede ...
-
Ya arkadaslar bisey rica edicem, lütfen kendi gruplarimizi bu kadar kötü elestirmeyelim! Piyasa olani yerin dibine sokalim, ruhunu satani yerin dibine sokalim ama kendi amatör gruplarimizi ezmeyelim!!! Dünyadaki diger gruplar iyi de, niye bizim gruplarimiz kötü acaba kafalarinizda? Türklerin dogustan bir ezikligi mi var?
Biz en bastan "Türk grubu olm bu" diyoruz, onca iyi tarafina ragmen kötü bi tarafini buluyoruz ve bi önyargiyi yapistirip grubu yerle bir ediyoruz. Lütfen böyle seyler yapmayalim. Hepimiz amatör müzisyenleriz, bir gün yarimiz profesyonel olacak, diger yarimiz onlarin kötü taraflarini bulup yüzlerine vursa iyi mi olacak?
Lütfen gruplarimiz hakkinda yorum yaparken 2 kez düsünelim.
-
ben FERDİ DEN BAŞKASINI SEVMEN DİNLEMEN ...
-
Direc-t bu albümü bekliyodum alıcam dinlicem.Kesin süperdir.Ne de olsa grunge
-
bence pop-rock olmus. grunge falan yok. tek grunge parca son parca. zaten en güzel parca da o.
ilk albüm daha iyimiş
-
bence süper!!! ama gösterdiğim kimse beğenmiyo.. garip
-
bence çok güzel bir grup herkes bişiler yazmış we finischi destekliyorum we bu arada direc-t solist dışında bişi yok diyenler müziğin m'sinden anlamıyo bence direc-t in bateristi daha önce de birçok kişiyle çalmış tv programlarına çıkmış çok iyi bir davulcudur zaten basçısına laf söyleyeni kınarım herif bir slap ustası isteyenler niye gittin? şarkısını dinleyip ne kadar iyi bir basist olduğunu görebilirler solistleri zaten kendini kanıtlamış bir kişilik DİREC-T çok iyi bir grup aksini iddaa eden??
-
direck t bildiğimiz gibi yine