Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Popcorn

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Popcorn
  • F e L i X • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609978
    "Popcorn - Zaman Yok" linki kırık...
  • mislead • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609979
    çokkötü sahte şarışın bence...ama vokal çok iyi bi an yavuz çetini hatırladım...ne olduğu belli değil şarkıda...
  • feelgood • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609980
    sahte sarışın baya iyi olmuş
  • Underground • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609981
    Sahte sarışın parçasını 3 defa dinledim. Gayet güzel bir çalışma; fakat kayıttaki gitarlardan bir tanesi belli aralıklarla kontra kalıyor. Eğer aynı gitarist ikinci döniş kayıta girdiyse ondan kaynaklanabilir; yok eğer ikinci bir gitarist varsa o kontra. Baterinin crossları pek duyulmuyo, hihatler de öyle. Bir de kaydın sonunda ya gitaristin ya da bateristin eli bişeye çarpmış, dikkatle dinlenirse bariz duyuluyo. Solist için söyleyecek bişey yok gerçekten güzel yorumlamış. Beste de harika. Keşke biraz da bassçıyı duyabiliyor olsaydık, çok derinde kalmış:) Yine de tebrikler hoş bi çalışma. herkes herşeye kusur bulur önemli olan icraattır. Devamını bekliyoruz. Saygılar....
  • tyshaun • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609982
    "sahipsiz aşk" ile "zaman yok" inmiyorrrrrrrr
  • noneimp • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609984
    oldukça güzel... beğendim... evet çalışma lazım biraz daha... ama başaracaklar eminim... aynen pesmeden devam. çok güzel. başarılar
  • assassine • 28 Temmuz 2005 00:00 • #609985
    sanıyorum gitarların bu kadar önde olması beni rahatsız etti. bence bass gitarın ve duvulun(özellikle zillerin) daha ön planda olması daha iyi olabilir. duvulun da tuşelere biraz daha dikkat etmesi gerekir, şarkı içinde çok farklılıklar görülüyor.
    ufak bir solo da sanki şarkıya renk katabilir gibi. nedense bunu hangi gruba söylesem agrasif bir tepkiyle karşılaşıyorum, umarım yine aynı şey olmaz.
    gitarların daha temiz çalınması bence mümkün gibi gözüküyor, şarkının düzenlemesiyle de biraz daha uğraşılsa çok daha başarılı bir sonuç olabilir.
    özellikle vokali beğendim bence bu büyük bir artı.
    diğer şarkının linkinde problem var dinleyemedik.
    tebrik ediyorum.
  • telecaster52 • 29 Temmuz 2005 00:00 • #609986
    ben bu arkadadaslari canli izledim 3ksiler, basarili buldum bu kayidi, 2. gitarist olayi yok ky1t için sadece 3ksilik gruplarda 2. gitar calinir veya calinmaz, insiyatife hayal gucune bagli, bizde 3ksiyiz hatta biz popcorn u dinlerken soyle bi geyik oldu 3ksilik telecasterli gruplar moda oldu.. tebrikler, bu arda gitar setup a hayran kaldim, imkan olsada bizde toplasak pedallari:P
  • oz • 29 Temmuz 2005 00:00 • #609987
    parçaların üçünü de
    http://www.taximact.com/pop-corn/
    adresinde sağ tıkla hedefi kaydet yoluyla indirebilirsiniz.
  • oz • 29 Temmuz 2005 00:00 • #609988
    sahte sarışın gerçekten önemli bir soruna değinmiş :)
    gitar riffleri çok hoşuma gitti, aslında tüm parçalarda gitarlar çok keyifli.Sahipsiz aşk'ta sanırım bir sorun var, takıla takıla gidiyor, bu yüzden adam gibi dinleyemedim.
    neyse,başarılı çalışmalarınız devam eder umarım :)