-
Elinize sağlık gayte güzel bir kayıt olmuş, başarılarınızın devamı dileği ile, yolunuz açık olsun....
-
Sahte sarısını dinledim ancak sarkının sadece anlattıgı sey benim hosuma gitti yani bicok erkegin müzdarip oldugu bi konu su boyalı karılar hani:)Sarkının basit bi anlatımı var begenmedim ama vokal iyi denebilir ama onun da iki hatası var.1. si sarkıyı daha düz okusaydı sesinin cok daha iyi oldugunu görürdünüz metalci vokallerin nagmelerinden yapıyo.2 si ise sarkının sonunda yaptıgı o hata dinleyin heralde ya unuttu ya da nefesi yetmedi.Ama bu tip çalışmaları destekliyoruz..Daha iyilerini yapmaları dileğiyle
-
ben bu şarkılardan sahte sarışını çok defa canlı dinledim. bence gayet güzel hatta artık elimizde demo falan olmadığı halde ezbere söylemeye başlamıştık çanakkalede bence bateristleri (emrahtı adı yanlış hatırlamıyosam ) ve solistleri çok iyi (o da serkandı sanırım) grup uyumlu bizim bi kaç senedir yapamadığımız ve biçok grubunda sorunu budur zaten uyum.popcorn da bu var. ben her haftasonu programlarına giderek onları dinlemeye devam edicem.... albüm yapsalar birde daha bi güzel olcak sanki... neyse hepsinin eline sağlık ve selamlar ....
-
cok basit müzik....fazla uğraşılmamış
-
yaklasık bi sene önce 18 mart üniverstsnde okuyan arkadasım bana demo cd sini vermişti.. begenmiştm. bi de han da canlı performans izledm. cok iyiler(aynı kulvardaki diger gruplara göre).. başarılar popcorna.. tabi bol bolda şans..
-
gerçekten çok iyi birer müzisyen ve iyi insanlardir.yaklasik 1 senedir çanakkalede onlarin canli performanslarina sahit oluyorum.onlara da soyledigim gibi artik bi albümün zamani geldi...
-
müzik güzel tabi albüm yapıldığında daha düzenli bi çalışma olacaktır.Ayrıca bişi soracağım bunlar zardan adamla birlikte mi çalışmışlar?hahahahha:):):):)
-
sahte sarışını dinledim.. tonlarda eksiklik var en azından reverb daha açık olmalıydı sustain çok az.. davulun sesi biraz kısık olmalı ayrıca krosun sesi zilleri bastırıyor.. teknik olarak çok iyi çalıyorlar özellikle davulcu.. hayırlı olsun diyelim..
-
Vokalin sesi çok iyi..De sözler çok boş ve anlamsız bence..daha iyi şeyler yazılabilirdi..Beste ei olmuş ama bana çok pop gibi geldi..ve bass ın sesi hiç yok gibi..ben bi şey anlamadım açıkçası..başarılı olursunuz umarım...
-
"Popcorn - Zaman Yok" linki kırık...
link gayet iyi çalışıyor...