-
(ölee sırf bi şiiler yazmak muhalefet etmek isteyen sosyal çıkıntılara uyuz oluyorum... davulun sopasını gitarın telini konuşmazsak neyi konuşucaz peki.. eleştiri her zaman güzeli getirir.. adamların gerçekte nası olduklarını biliyoruz ve onları destekliyoruz ki eleştiriyoruz.. pulpta da desteğe devam.. )
yazan arkadas selamlar once benim ne demek istedigimi anlaman icin uzerindeki kendi tabirinle var olan yeteneksizlik durumunu bi as bence sonra yıllarca biseyler yapmak ugruna kendini kas ondan sonra demo yapan arkadasların demolarını dinle ondan sonra yapılan yorumlara bak ondan sonra senin icin ne ifade ettigini ve ya grup icin ne ise yarıyacagını bi dusunup beni ara...
-
popcorn her zaman iyiydi ve her zaman da iyi olacak.. her parçayı hakkını vererek çalıyolar.. çanakkale'yi ve POPCORN'u çok özledim.. askerlik biter bitmez popcorn'u dinlemeye......
-
öncelikle mesaj doğru yere gitmiş; ne sevindirici!! yani hala umut var.. ama keske biraz daha ince zekaya sahip olsakta kendi aşmamız gereken durumları baskalarına mal etmesek.. daha fazla müzikle iç içe olabilirsin; ne güzel! ama bu yeteneklerimizin sonsuzluğu değildir kiminin parmakları çalışır kiminin kulağı kiminin sesi... sen herhalde bunları es geçtin hayatında.. 3-5 demo fazla dinlemekle ahkam kesilmeyeceğini idrak et ondan sonra karsılık ver!!
-
hmmm.. gönene gelen gelmiş geçmiş en iyi grup diyebilirim. sanatseverler derneği gerçekten iyi bir iş çıkarmış her zamanki gibi=)) popcornu sadece gönende yazları izlemeye gidiyorum die üzülüodum ama artık taksimde de onları dinleyebilirim!! serkan, ufuk... harikasınız!!! umarım en kısa sürede kasetiniide dinleyebilirim..
-
popcorn un sahte sarışın şarkısının ilk versiyonu tamamen garbage dan çalıntı..eğer grup inkar ediyosa helal olsun..intro dan tutun nakarattaki powerchordlar tıpatıp aynı ritmler bile ama pardon bişeyle uğramışlar uygun türkçe sözler yazmışlar..yapmayın yani sizin gibi bi gruba yakışmıyo..
-
hayatlarını müziğe adamış müzikle yatıp müzikle kalkan bir grup..çok sıradan gruplar taksimde iyi bir yerlere gelmişken bu kadar iyi bir grup neler yapar tahmin edin artık.tek dezavantaj istanbula yeni gelmeleri.ama oblar bunuda avantaja dönüştürebilecek nadir gruplardan biri.serkan ve ufuk gerçekten çok iyi müzisyenler..çok daha iyi olup sizleri büyük festivallerde izlemek dileğiyle.sallayın taksimi........
-
varyaaa 10 numarasınız yaaa hersey bi yana süpersinizz ;) hayatınızdann bukadar fedakarlık ediyosunuz lütfen artıkk karşılıgınıı alın ;) iiiiyikiii tanımışızz siziii
-
herzaman dinlemekten keyif alıyorum sizi.tek kelimeyle süpersiniz bu kadar çalışmayla en iyi olcaksınız eminim.hakedttiğiniz yere gelceksiniz.iyiki tanımışım serkan seni..sen mükemmele yakınsın bnce.bana kısA zamanda bi çok şey öğrettin sen.hayatıma girdiğin için sağol cnm.sahte sarışın,zaman yok,aşk kişisel bir intihar...bu şarkılar süper eee solistte harika seslendiriyo.iyiki varsınızzzz:)
-
ya bu çocuklar süper çalıyolar ya 3kişiler ama hiç bi eksiklik yok bence.artık yavaş yavaş tüm günleri doluyo.kendilerini bu kadar iyi geliştirmelerinden sonra hakediyolar tabi.yakında 1numara olcaklar inşallah tek isteğim bu,onların çalışmalarının karşılığını alması.son demolarındaki hepsi bu mu şarkısı hepsinden iyi bence..serkan ruhunu harekete geçiren hiç bişeyin peşini bırakma olurmu???:)
-
yeni parçaları henüz dinlemedim ama zamn yok ve sahte sarışın çok başarılı olmuş..popcorn çanakkale grubu olmaktan çıktı ticari bi boyuta geçti artık:) iyi şeyler beklesin üçünüzü de..