-
sahipsiz aşk linki kırık..evet CREMOLE harikaydı o han geceleri sana katılıyorum tabii senin kırdığın potlarla güzeldi.bence desüperler ama canlı performans da net duyduğumuz bas demolarda geride kalmış gibi
bascının dikkatine.. ee cremole ne dersin pulp ta da dinleyelim mi popcorn'u...
-
canım pulpta da dinleriz tabi ama ufuk'a söliielim kafa hareketlerini arttırsın.. performansa renk katıyo.. sonra nickelback az çalıyolar.. boğazım patlıyo ya.. ama vertigo harika.. serkan süper bu konuda..
-
bi seyden anlamayıpda boyle dengesiz yorum yapan insanlara gıcık oluyorum...... yok gitarın sesi yok davulun sopası ne gerek var boyle seylere... bu demoyu yapan adamlar bilmiyomu yani. bi grup demo yapmıs desteklemek duser herkese bence. bırakın bu meseleleri. adamın biride direk kotu yazmıs ne gerek varsa! bu kafalarla bizde bi numara olmaz millet.
popcorn a selam cok guzel olmus basarılar...
-
popcorn u mekanında dinleyen ve izleyen biri olarak yapılan yorumların gerçekçi olması gerektiğini düşünüyorum.bu adamlar sıradan bi cover grubu olup orda burda çalmayı hayal etmiyolar eğer gelecek vaadediyolarsa eksikleri görmelerini sağlayıp böyle yardımcı olmak lazım.onuniçin yapılan kötü yorumlarada kulak asmalı gerçeklik payını test etmeliler.başarı böyle gelir.onları seviyor ve destekliyoruz.pulp'ta da izlicem sizi iiki varsınız...
-
Bu demoyu yapan insanlar her halde az buçukdan daha fazla anlıyorlardır kayıtta hangi aletleri nasıl duymak istediklerini ama kayıttaki problemler grup elemanlarından kaynaklanmadığı için bu doğrultuda yapılan kritikler anlamsız ve adresine ulaşmaz tipten. Yorum yapacaksanız beste üzerine düşünün. Kişisel görüşüm sözler üzerine daha çok yoğunlaşmalarıdır. Genel olarak güzel olmuş. Başarılar...
-
bölee sırf bi şiiler yazmak muhalefet etmek isteyen sosyal çıkıntılara uyuz oluyorum... davulun sopasını gitarın telini konuşmazsak neyi konuşucaz peki.. eleştiri her zaman güzeli getirir.. adamların gerçekte nası olduklarını biliyoruz ve onları destekliyoruz ki eleştiriyoruz.. pulpta da desteğe devam..
-
ben ilk kez popcorn u burda dinledim 'zaman yok' süper !!!! saçma saçma kelimeleri birleştirdiğinde bi anlam ifade etmeyen eleştirler gördüm adam daha kendini ifade edemioken eleştiri yapması kesinlikle KOMİK!!!
-
zaman yok a bayıldım serkan kopardın beni dahada iyi olacağına eminimtekrar tekrar dinliyorum başarılar ufuck emrah serkan muccck
-
hoş...
-
süper bu adamları bir de canlı performansla dinleyin inanın fikirleriniz dahada olumlu olucak zaten müzisyenlik olarak söylenicek tek kelime yok basarılar popcorn yanınızdayız