Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Bir Zamanlar - Cats In Practice

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Bir Zamanlar - Cats In Practice
  • equon • 24 Ağustos 2005 00:00 • #611174
    Bir yılı aşkın süredir çalışmalarınızı takip ediyorum ama hala canlı dinleme fırsatını bulamadım..

Bu çalışma da gayet başarılı olmuş ancak bir inferno'dan aldığım tadı alamadım. Parçanın altyapısında büyük benzerlikler bulunsa bile.. inferno'nun ayrı bir büyüsü var sanırım. Albüm çıksın artık da hybrid rockı tüm dünyaya tanıtalım ;)
  • BassCat • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611175
    Dün gece boyu süren vokal kaydı ve mastering sonucunda, Bir Zamanlar'ın yeni vokalli ve yeni editli halini aynı linke tıklayarak indirebilirsiniz.
    Vokal kaydı ve masteringi çok sevgili Vecdi Yücalan, Sound Music Stüdyolarında yaptı.
    Umarız beğenirsiniz...

Eleştiri ve fikirler için çok teşekkür ederiz...
  • human133 • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611176
    Bir Zamanlar'ı ilk defa dinledim. Genel olarak beğendim, özellikle demo diye ortalıkta birsürü saçma sapan şey gezerken gerçek bir demoya rastlamış olmak hoş bişey. Başarılarınızın devamını dilerim. Yalnız bikaç kişisel görüşüm olacak: Parçayı dinlerken şebnem ferah dinliyormuş havası yakaladım kendimde, vokallerde kullanılan numaralar ve efektler de zaten bu tarz bir "esinlenme" olduğunu gösteriyor. Yalnız şunu söylemekte fayda var bu vokalleri farklı kullanmanızı öneriyorum keza bu solist farklı yaklaşımlarla daha başarılı olacaktır bence. Ha bu şekilde olmamış mı, vasat olmuş ama daha iyi olması bana mümkün geldiği için biraz daha kendine özgü bir yaklaşım öneriyorum.
  • murrow • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611177
    daha önce dinlediğim kayıtta, vokal için başarılı demiştim ama bu kayıtta gördüm ki başarılı değil inanılmazmış ;) mükemmel olmuş parça da. tebrikler!
  • Rothen • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611178
    Eski şarkılarınız daha güzeldi bence ingilizce devam edin kalitesiz falan yapmışsınız demiyorum herzamanki gibi çok kaliteli yapmışsınız ama Türkçe biraz bu tarza gitmemiş gibi geldi.Yani garip hissettim kendimi şarkıyı dinlerken sıkıldım biraz..Güzel işler yapıyorsunuz başarılar diliyorum ama ingilizce devam edin..
  • Voice_Cat • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611179
    Tüm yorumlarınız, iyi ve kötü eleştirileriniz için teşekkür ederiz arkadaşlar. Umarız yeni kaydımızı beğenmişsinizdir.
  • philoxenus • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611180
    gitarların çok geriplanda olması dışında olumsuz birşey gözüme çarpmadı.. gayet başarılı..
  • rockıbalık • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611181
    uzun zamandır bu sitede demolar yayınlanır ben de elimden geldiğince dinlerim birkaçını da yorumlarım.bu demoyu çok başarılı bulduğumu söyliyeyim ilk cümlelerimde.gitar oldukça başarılı..alman soundu hakim.şimdi diyeceksiniz ki o ne??ben de bilmiyorum ama bir avrupa havası hakim gitarda.birçok gitarist diye geçinen elemanın tonu rahatsız ederdi beni.ilk defa bu denli sağlam bir ton duyuyorum..ritm sağlam..vokalimiz ise farklı sesi ile kulak zevkimize hitap ediyor.yok ona benziyor yok buna benziyor diye yazmışlar..ben de diyorum ki hayır efendim hiçbirine benzemiyor gayet başarılı tatlı bir ses tonu..biraz daha ruhlu ve canlı söyleseydi daha bi tatlı olacaktı..alt yapı da hoş , şarkı da..yani kısacası ellerinize sağlık...:)
  • gokhankalafat • 25 Ağustos 2005 00:00 • #611182
    muhteşem uyum diye buna denir işte.pınar arkadaşımızın sesi ve Gökhan kardeşimizin gitarı..Gökhan, ileride adından çokça söz ettirecek bir kardeşimizdir.Hayatımda tanıdığıma sevindiğim birkaç adam varsa listenin en üst sıralarında yer alır.kardeşim ellerine sağlık, pınar diyaframına, yüreğine sağlık..Osman babaya sevgiler...
  • Wormius • 27 Ağustos 2005 00:00 • #611183
    Bu 2li zaten işlerini iyi biliyolar ;) Gökhan'ın gitar yorumunu seviyorum zaten pınar'a söz söylememe gerek bile yokki :D