-
evet yorum yapacam
hemde olumlu (:
çok güsEL olmuş başarılar CATSINPRACTICE ;)
-
Arkadaşlar çok güzel olmuş elinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum :P
-
sound ıle vocalın sesı ve yorumu hakkında bence bır uyumsuzluk var...ama yınede calısmalarınıza bunları oz onune alarak devam etmenızı dılıyorum ıı calısmalar ve basarılar...MAD HOUSE
-
femre'ye katılıyorum, bence eski şarkılarınız daha başarılıydı..
-
diğer parçalarınızı dinlemeye daha fırsatım olmadı ama bir zamanlar bence çok güzel olmuş. vokaliniz çok başarılı. forumunuzda ne şartlar altında kaydedildiğini de okudum. tebrik ederim. başarılarınızın devamını diliyorum. çok daha güzel şeyler yapacağınız şimdiden belli...
-
nasıl şartlar altında nasıl bir masada kaydettiğinizi bilmediğim için eleştirilerimi hoş karşılayınız:
1)vokaliniz çok başarılı ama tonlamada sesinin verebileceği yumuşaklığı kaybetmişsiniz...bir dahaki çalışmanızda daha farklı bir tonlama denemeniz iyi olur...
2)gitarlar gayet iyi ama bassı duymakta zorlandım;duyamadım...
3)armonileriniz ve etrafında dolaştığınız akorlar gayet güzel ve beğeni kazanacak türden,bunu beğendim...
Tebrikler,başarılar...
-
Düşünce güzel tebrikler.Sözler in müzik ile arasinda ki yakışık alma durumu tartışmaya açık.
Bu bağlamda sarkının farklı versiyonları yapılabilir.Sanki biraz aceleye gelmiş gibi.Devam arkadaşlar...
-
Eleştiriler için çok teşekkür ederiz. kesinlikle tümünü dikkate alacağımıza emin olabilirsiniz. bir kaç gün içerisinde, vokal kaydını stüdyoda, gerçek bir vokal mikrofonu ve ekipman ile yapmayı planlıyoruz. onun üzerine de tekrar enstruman dengeleri gözden geçirilecek.
tekrar teşekkürler...
-
Bİ de adettendir ya vokal birine benzetilir.
Ben de adete uyayım ve Yıldız ASYALI diyip başarılar dileyeyim.
-
ya öncelikle emeğinize saygı duyarak tebrik ediyorum fakat bikaç küçük eleştrimi hoş görün,kayıt güzel olmuş ama şarkıya erkek vokal daha iyi gidiredi(bu benim kişisel düşüncem tabiyki) yinede başarılar