Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Bir Zamanlar - Cats In Practice

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Bir Zamanlar - Cats In Practice
  • punk_girl_punk • 27 Ağustos 2005 00:00 • #611184
    süperrr olmuş buuu abii yaa
  • P_E_N_A • 28 Ağustos 2005 00:00 • #611185
    çok güzel
  • murrow • 28 Ağustos 2005 00:00 • #611186
    biraz bağımlılık yapıyor :) kafamda dönüp duruyor sabahtan beri! gel banaaa toplaa beniii... :)
  • RAMMS t EIN • 28 Ağustos 2005 00:00 • #611187
    arkadaşlar bu bana demo gibi gelmedi gayet başarılı iyi bişey olmuş biraz geç farkettim bu şarkıyı burda ama çok hoş bi şarkı;)
    başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar
  • JeLLYJaM • 28 Ağustos 2005 00:00 • #611188
    bas iyi tonlanmış.preamp kullandınız mı ya da amfi falan neydi..yakın zaman içinde bir kayıda gireceğim.kaliteli bir basım var ama ekipman ne kullansam diye düşünüyorum buradaki bas tonu bana tatmin edici geldi..
  • Magnetizma • 28 Ağustos 2005 00:00 • #611189
    vokal değişsin bence...
  • azuth • 29 Ağustos 2005 00:00 • #611190
    tamamen sahsi salakligim ile sevmedigim sevemeyecegim grup.. bir vocal eski kiz arkadasa bu denli benzememeli.. isterlerse rolling stone a kapak olsunlar ama o vokalle bir çok turk genci bu gruptan nefret edicek..
  • P_E_N_A • 29 Ağustos 2005 00:00 • #611191
    bence vokal çok iyi
  • raylomas • 29 Ağustos 2005 00:00 • #611192
    Ben bi şeyi anlamıyorum..İnsanların buraya bu demoyla ilgili olumlu veya olumsuz eleştirilerini yazmaları gerekirken 'yok vokal değişsin,yok insanlar nefret eder' tarzı,bu demoyu yapanların emeğine saygısızlık,haksızlık eden ve yine bu demoyu yapanların, eleştirel değeri olmadığı için asla iplemeyeceği şeyleri neden yazma gereği duyduklarını.
  • BassCat • 29 Ağustos 2005 00:00 • #611193
    Önemli bir hatırlatma:

Gruba ve Bir Zamanlar'a yöneltilmiş her türlü eleştiriye çok teşekkür ederiz. Ancak, bir takım saçma ve kişisel ezikliklerden doğan "falanca kişiye benziyo, eski bilmemneme benziyo" şeklindeki tartışmaların ve müzik ile ilgili olmayan anlamsız fikirlerin yeri değil burası. Lütfen bu çeşit fikirleri ve saldırganlıkları olan arkadaşlar, daha "magazin" yerlerde şanslarını denesinler. Burada da sadece bu demo ile ilgili konuşalım. Okuyan kimsenin de, gruptan kim, kimin nesine benziyomuş diye merak ettiğini sanmıyorum.

Lütfen objektif ve yapıcı olalım, saçmalamayalım...

----------

Sevgili JellyJam, sorunu yanıtlayayım istedim;
    Bas kaydı, direkt olarak zoom505 II gitar prosesörünün akustik modunda düşük bir gain ile kullanılması ile bilgisayara girilerek yapıldı (elimizde sadece bu vardı :))
    daha sonra Amplitube isimli bir program (vst plugin) ile ses sinyali üzerinde oynama şansını bulduk. Alabildiğimiz en mantıklı ve oturaklı, ayrıca tarzımıza uygun bulduğumuz ton buydu.
    aynı tonu yeni gördüm ki, amplitube yerine, SansAmp'tan geçirince de alabiliyorum, bu da demektir ki, sahnede bu tonu kullanma rahatlığım olacak :)