-
süperrr olmuş buuu abii yaa
-
çok güzel
-
biraz bağımlılık yapıyor :) kafamda dönüp duruyor sabahtan beri! gel banaaa toplaa beniii... :)
-
arkadaşlar bu bana demo gibi gelmedi gayet başarılı iyi bişey olmuş biraz geç farkettim bu şarkıyı burda ama çok hoş bi şarkı;)
başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar
-
bas iyi tonlanmış.preamp kullandınız mı ya da amfi falan neydi..yakın zaman içinde bir kayıda gireceğim.kaliteli bir basım var ama ekipman ne kullansam diye düşünüyorum buradaki bas tonu bana tatmin edici geldi..
-
vokal değişsin bence...
-
tamamen sahsi salakligim ile sevmedigim sevemeyecegim grup.. bir vocal eski kiz arkadasa bu denli benzememeli.. isterlerse rolling stone a kapak olsunlar ama o vokalle bir çok turk genci bu gruptan nefret edicek..
-
bence vokal çok iyi
-
Ben bi şeyi anlamıyorum..İnsanların buraya bu demoyla ilgili olumlu veya olumsuz eleştirilerini yazmaları gerekirken 'yok vokal değişsin,yok insanlar nefret eder' tarzı,bu demoyu yapanların emeğine saygısızlık,haksızlık eden ve yine bu demoyu yapanların, eleştirel değeri olmadığı için asla iplemeyeceği şeyleri neden yazma gereği duyduklarını.
-
Önemli bir hatırlatma:
Gruba ve Bir Zamanlar'a yöneltilmiş her türlü eleştiriye çok teşekkür ederiz. Ancak, bir takım saçma ve kişisel ezikliklerden doğan "falanca kişiye benziyo, eski bilmemneme benziyo" şeklindeki tartışmaların ve müzik ile ilgili olmayan anlamsız fikirlerin yeri değil burası. Lütfen bu çeşit fikirleri ve saldırganlıkları olan arkadaşlar, daha "magazin" yerlerde şanslarını denesinler. Burada da sadece bu demo ile ilgili konuşalım. Okuyan kimsenin de, gruptan kim, kimin nesine benziyomuş diye merak ettiğini sanmıyorum.
Lütfen objektif ve yapıcı olalım, saçmalamayalım...
----------
Sevgili JellyJam, sorunu yanıtlayayım istedim;
Bas kaydı, direkt olarak zoom505 II gitar prosesörünün akustik modunda düşük bir gain ile kullanılması ile bilgisayara girilerek yapıldı (elimizde sadece bu vardı :))
daha sonra Amplitube isimli bir program (vst plugin) ile ses sinyali üzerinde oynama şansını bulduk. Alabildiğimiz en mantıklı ve oturaklı, ayrıca tarzımıza uygun bulduğumuz ton buydu.
aynı tonu yeni gördüm ki, amplitube yerine, SansAmp'tan geçirince de alabiliyorum, bu da demektir ki, sahnede bu tonu kullanma rahatlığım olacak :)