-
:)))))) baktılar rock müzik popüler oldu, festivaller ilgi çekiyor,mine çayıroğlu da neden bende adında rock geçen bi festivale çıkmayayım ki demiş... baktı kıçını başını sallamayla olmuyo bugünün ilgi çekeni ne? rock müzik.. tamam o zaman popülerlik nerde ben orda..bi çıkayım o zaman şu rock festivaline demiş!!!
-
:)))))) baktılar rock müzik popüler oldu, festivaller ilgi çekiyor,mine çayıroğlu da neden bende adında rock geçen bi festivale çıkmayayım ki demiş... baktı kıçını başını sallamayla olmuyo bugünün ilgi çekeni ne? rock müzik.. tamam o zaman popülerlik nerde ben orda..bi çıkayım o zaman şu rock festivaline demiş!!!
-
Yorumsuz !!!
Sadece tek bisey soLicem : işte türkiye işte rock :)
1 ekim'i rock bayrami iLan edeLim... Gerci benim doumgunum 1 ekim asagiLamak gibi oLuyo ama nese :p
-
mine cayıroğlunu ne işi var orada tamam iyi bir oyuncu olabilir ama sesi yetersiz ve daha bir cok rock grubu varken buna rock bayramımı diyorsun THE COM..
-
mine cayıroğlunu ne işi var orada tamam iyi bir oyuncu olabilir ama sesi yetersiz ve daha bir cok rock grubu varken buna rock bayramımı diyorsun THE COM..
28 Eylül 2005 Çarşamba | Yazan: blackzodyak
....................................................................................
hheehee :) canım benim biz burda dalga geçiyoruz the com da dahil.. anlayamadın galiba sen .. nese bi yorumları oku.. anlarsın elbet... :)
-
mine çayıroğlu kim yakup kim anlamıyorum bu arada sıkı bi hard core dinleyicisi olmama rağmen erkin koray a laf atanlarıda anlamıyorum dinle dinleme erkin koray türkiyede rock deyince akla gelecek yegane adamlardan saygı göster
kendi ulusunun rock anlayışını çözemeden dışarı açılanlar sadece sonradan görmedir rock bi ideolojidir bunu bilin!!!!!!!!!!!
-
erkin koray faktörünü bilmeden konuşan özentiler önce bi şeyleri özümseyin ve özür dileyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
erkin baba ve duman olmalıydı sadece
-
mine çayıroğlunun neişi var be.çok saçma olmuşşşşşşşşş.
-
mıne cayıroglu mu ne yaw cocuk bahcesımı burası.bu arada bunu soylemeden gecmıcem usak mıydı mus muydu ama oralarda rock fest ler yapılırken antalya gıbı bır yer hala dale don dale dınlıyor.. aydın nazıllı de okuyorum su anda orada bıle rockn lıve weekend var abı yaw..