-
elimde ayakta opeth bileti var haberiniz olsun son anda kalanlara;)
-
ya hala izmir diye sayıklıyosunuz ne izmiri.. konser ankaraya alınalı yıl oldu. bu arada konserde martin lopez yerine bloodbath ın bteristi axe calıcak haberiniz ola. heves etmeyn hic martin bizi 9/8liklerle costurur diye. oynama gitmiyoruz di mi. ama axe de babadır guzeldir.
-
ghost of perdition ile başlayan konser white cluster, the amen corner, the baying of the hounds, closure, under the weaping moon, the grand conjuration ile devam etti, sahneden indi krallar belliki canları tezahürat çekmiş bizde yaptık "ı love you opeth"ler mi dersiniz "hey, hey, hey...!"lermi dersiniz "opeth, opeth, opeth...!"lermi dersiniz gırla gitti. Kısa bir bekleyişin ardından geldiler tekrar sahneye seyirci gaza gelmişti hep bir ağızdan demon of the fall diye bağırmaya başladılar mikael mikael mikrofona yaklaştı ve "maybe" diye buyurdu, devam etti "kolay başlayalım" dedi ve smoke on the water, paranoid ve birkaç parçanın introsunu üst üste çaldı, ardından buyurdu deliverance, oy, oy, oy vaziyetindeydi herkesler "aman sabahlar olmasınlar çekiliyordu ki mikaelin "should be generous" demesinin ardından gelen demon of the fall ile salon daha bir kendinden geçti...
mikael konser boyunca sempatik, esprili ve cömert tavrıyla dikkat çekti, ayrıca grup "lan bi kerede yanlış çalın be...!" diyerekten sahneye bağırmamada neden olmuştur aslında anlatacak çok şey var... lan oğlum anlatmakla olmaz işte gelmeyenler sözüm size "şimdi ağlama zamanıdır..." ağlayın lan:))
-
Otrdum ağlıyorum bee. İşe bak Opeth konserine gidemedik. Böhüühüüeüeühühüe hemde baba şarkılar çalmışlar bea. Hata da yapmamışlar işe bak...
-
Gittim gittim yühuuuu...Gerçekten çok güzeldi hiç bir hata yoktu..Mikael Akerfeldt tam bir İngiliz centilmeni bence yaptığı geyik de çok hoştu ...Çalcaklarımı bilemezseniz 50cent çalarım dediğinde koptum ya gerçekten süperdi...Attıkları bagetleri kapmak vardı..Keşke en önden biLet alsaydım gerçekten çok pişman oldum olsun gene de çok önlerdeydim...Aslında Yeni Melek te olması bi bakıma kötüydü..Yeni Melek in akustik sorunları var dikkat ettiyseniz Bass Gitarların sesi çok iyi gelmiyordu...Gerçekten "hey, hey, hey...!" sesleri çok hoştu...demon of the fall a gelince herkez bunun çalınmasını çok istiyordu zaten..off çok iyidi ya hala ordaymışım gibi...Keşke Martin Lopez olsaydı...Peter Lindgren önümdeydi tam !! adamla göz göze geldik ya çok güzel bir duygu sizin için eğer tam bir fan sanız.. Daha ne diyeyim bilmiyorumki gelmeyenler ağlasın bence =)))
-
işte olay budur yaa manyaktııı gittik coştuk mikael harikaydı tabi diğerleride ama mikael bi başka ya:)bi daha gelseler yine kesin gidicem konser..anlatılcak kelime yok.baget filan kapamadım ama olsun butterfly:)oda yeter:p
-
çorludan kaltık gittik bilet bulamama ihtimaliyle korsan morsan 'yandık be' dedirtti doğrusu ama gel görki tam istiklalin başladığı noktada aman tanrım bunlarda kim derken peter lindgren martin mendez ve axe önümde yürüyorlardı......yapışırsın elemanlara bi toka bi muhabbet ulan var ya yok böyle bişiy be abi o heyecanla ve bilet telaşıyla fotoğraf çektirmeyi bile unuttum ! Ama peter'ın tebessümle 'Nice to meet you i hope you find ticket see concert' demesi bile yetti Konsere gelinceeee bu kadar gaz olurmu.... muhteşemdi doğrusu. İntroyu ghost of perditionla yaptılar yeni melek adeta yıkılıyordu head banglerin ardı arkası kesilmedi grup duruşundan ve ivmesinden hiç ödün vermedi. Ve mikael in klasikleşmiş olan brutal dersi unutulmamalı.
-
gerçekten head bangler süperdi ya bugün 12de uyandım şuan hala boynum falan ağrıyor =)) Arkadaşımın kolyesi uçtu head banglerden :D Gerçekten çok güzeldi ya anlatmakla bitmezki..Bidaha geldiklerinde kesinlikle en önden bilet alcam...Peter ın kamerayla bizleri çekmesi gerçekten ç.ok hoştu böyle bir olayla başka bir yerde hiç karşılaşmamıştım =)
-
kaliteden ödün vermemek budur heralde. albumde dinlediklerimle konserdekiler arasnda hemen hemen hic fark yoktu. birebir hatta daha guzel caldılar. closure a ekledikleri jam session harika olmus. bi an noluyo dedim ama snra kendime geldim. kendimi kasarak zorlayarak aldıgım vip bilet de cok işe yaradı. en önden tam mikael in önünden izledim butun konseri. pena baget gelmedi ama "per" in terli havlusunu kaptım :S sonra bi guzel ona kurulandım :) foto isteyenler basvursun bomba pozlar var elimde.
-
heyyy ben ben foto istiyorum bende video da var ama arşivimi genişletmek istiyorum lütfen !!o havluyu kapan senmiydin ya off ne şanslısın =(( ben peter ın attığı su şişesini kapsaydım yeterdi bana ya :'(