Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Opeth @ İstanbul & İzmir

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Opeth @ İstanbul & İzmir
  • dawn_ • 10 Aralık 2005 00:00 • #614999
    bu 18 olayı cok geyik sana anca o yasta basmıs demek ki sevgili enda; biz cok onceleri anlamıstık bu arada gecende izm ne alaka diyen bi insancık vardı sana bi sozum var senin tanıyamadıgın baba metal grupları izm den cıkar!!!
  • swift • 10 Aralık 2005 00:00 • #615000
    mutluyum hemde coook...:)
  • _D.M.O.B_ • 10 Aralık 2005 00:00 • #615001
    Geçen ay Therion'a gittiğimde keşke bundan sonra da Opeth gelse kemancıya diye geçirmiştim içimden,sesimi duymuş olacaklar geliyorlar 30 mart günü İzmir yıkılacak şimdiden önlem almak lazım:=)
  • Tugrulus • 11 Aralık 2005 00:00 • #615002
    rtn den sonra yeniden bu çok güzel olacak keşke yeni melek dışında bi yer olsaydı
  • NeoN • 12 Aralık 2005 00:00 • #615003
    inşallah 18 yaş sınırı vardır şayet yeni yetmeleri çekicek halde değilim konserde çünkü aptal aptal bağaran saygısız türk metalci gençliiini opeth kaldırmaz rtn gibi olur inşallah!! saçma sapan tezaruatlar yaparlar ayyyyyy rezillik opeth gibi harika bi gruba ayıp olur!!
    10 Aralık 2005 Cumartesi | Yazan: enda

valla türk metalci gençliği onu yapmaz ama tabi sen müslümcülerin arasından sıyırılıp gelenleri diyosan onların orda işini ne bu yorumunu gayet saçma buluyorum ve 18 yaş altındaki biz metalcileri küçük görüp kendini bi b.. sandığın için seni kınıyorum
  • enda • 12 Aralık 2005 00:00 • #615004
    heeeeeeeeeeeee büyüklük tasladım evet evet saçmalığa bak ya bende daha 19 yaşındayım büyüklük taslamiyorum sadece rahatsızlığımı dile getirdim zaten çok üzgünüm hepiniz için belki aranızda doğru düzgün adamlar vardır elbet lafım kendini bilmeyenlere.. ama 18 yaş sınırı olucak arkadaşlar.
  • bigdaydreamer • 12 Aralık 2005 00:00 • #615005
    Spirit kişisi gibi, 18 yaşının altında olup da bu biçimde davranışları bir halt zanneden arkadaşları kastetmiş anlaşılan enda...
    Ayrıca 18 yaş sınırı konulması gayet doğal bir durum, bunu garipsemek saçma olur gibime geliyor...
    Tabi kurunun yanında yaş da yanıyor; 18 yaş altında olup da akılın yaşta değil başta olduğunun ıspatı olarak, omuzlarının üzerindeki kafada beyin taşıyan sevgili dostlarımız da arada kaynıyor ne yazık ki. Buna üzülüyorum şahsen fakat bu yaş sınırı isteğine bu şekilde tepki veren sizleri de 'medeni' olmaya davet ediyorum...
    Ayıp diye bir şey varsa hâlâ...
  • enda • 13 Aralık 2005 00:00 • #615006
    artık güzel olabilceğini hatta unutulmaz olabilceğini düşündüğüm, dream theaterdaki gibi şanslı olabilceğimi düşündüğüm ve grup elemanlarıyla tanışma fırsatı bulabilceğim konser..
  • theDark • 13 Aralık 2005 00:00 • #615007
    Sizlerinde göstermiş olduğu yer-mekan konusundaki çekinceleriniz paralelinde bizzat menajerlerine mail attım. Maildeilk olarak biletlerin ne zaman piyasaya çıkacağı üzerineydi. Bana gelence cevapta lokal olarak verilen bir karar olduğunu, bilet satışları ile ilgilenmediklerini belirtti. İkinci sorum ise, daha doğrusu önerim mekan içindi. Menajerlerine 10,000 lişi gelirse ne halt yiyeceksiniz dedim, o da bana aynen şunları yazmış, bakınız...
    "we dont think Opeth will pull 10,000 people"... Bu arada yorumu gerçek metal ve Opeth dinleyicilerine bırakıyorum, yeni yetme, metalin ve rock müziğini birkaç tenekecinin sertliğine bağlı olduğunu zanneden yoz gençliğe değil. BU müziği çok küçük yaşlardan beri dinleyen birisi olarak tüm Opeth hayranlarını mail ile bizzat konserin yeni bir yere, en azından çok kişi kaldırabilecek bir yere alınması için mail göndermeye davet ediyorum. Menajerin adresi resmi sitede var ancak ben de veriyorum...
    Andy Farrow [[email protected]]
    Hadi kolay gelsin...
  • Suicide31 • 13 Aralık 2005 00:00 • #615008
    samsunlu arkadaslara diyorumki daha önce şehir dışındaki festival ve organizasyonlara gidildiği gibi opeth içinde otobüs tutalım gidelim.. ilgilenenler bana ulaşsın bence güzel olur, olmasada ben zaten gideceğim için sorun yok.