-
Bilet fiyatları hakkında bilginiz olunca yazarsanız sevinirim...
-
Kaçırılmayacak bi konser...
-
o eşsiz bi grup umarım onu izleme keyfi yeni melek gibi kalitesiz biyerde olmaz s. vai konserine gittiğime pişman oldum ne havlandırma var ne ses sistemi iyi . çok kötü . bence orda olursa tam bi facia olur 10000 kişi gelir, sonra herkesin burnundan gelir...
-
evet bu konuda bişeyler yapılmalı....
-
ya benim bu yeni melekten çektiğim başka yerede yapın şu konserleri
-
off gitmem lazım:)kim benle gelir;)
-
tüm garaj orada olacak anlaşıldı :)
-
Olması gereken bir konser..iice piyasa olmalarına rağmen soğumadığım tek grup diyebilirim..hala aynı rifler aynı tarz..kendine özgü stiliyle Lopezi seyretmek süper olacak.
-
abi ne piyasası ya iyi müzik yapan her grup piyasamıdır allah aşkına adamlar iyi müzik yapıyorlar böylece daha çok kitleye hitap ediyorlar hepsi bu yani en azından ben böyle düşünüyorum...
-
metalci gençlikmi hani nerde puhahaha iyi komiksiniz siz önce birbirnizi yargılamayın bölmeyin yok çoluk çocuk yok sudur budur yok ben yetişkinim siz önce kafanızdaki hurdalıkları bi toplayın be kimse kimseye laf atma hakkkına sahip değil adam olmak budru kaynaşabilmek işte bizde bu yok bunu başardığımız zaman metalci gençlik oluşucak ama hiç ummuyorum buda benim yorumum hadi parazitler saldırıya geçin