Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Opeth @ İstanbul & İzmir

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Opeth @ İstanbul & İzmir
  • comfortblynumb • 7 Aralık 2005 00:00 • #614977
    ya izmir ne alakadır anlayamıyorum? istanbul ve ankara da olur böyle konserler bilemedin eskişehir. ankara metalin başkenti değil mi? hayret bişey valla. izmir'e gidecek adam yoktur ama ankaraya türkiyenin heryerinden insan gelir. yani organizasyonda mantık istiyoruz....
  • Wahşii • 8 Aralık 2005 00:00 • #614978
    iki yıldır sabırsızlıkla bu anı bekliyorum...o gün hayat duracak we herkes artık opeth dinleyecek.....müthiş bi olay ya...
  • bad angel • 8 Aralık 2005 00:00 • #614979
    off çok var daha ya.. gitmeli..
  • slipknot_ • 8 Aralık 2005 00:00 • #614980
    kemancı getirir ancak izmire opethi.çok seveni var opethin burda .yıkılcak kemancı..
  • dolorian • 8 Aralık 2005 00:00 • #614981
    izmir ne alaka mı:) izmir için bunlar daha başlangıııııççççç....sanırım zamanında yeterince mahrum kaldı çoğu gruptan... Opeth olayı kopartıcak!!!
  • SONofJACKASS • 8 Aralık 2005 00:00 • #614982
    slash :)):)))) ekşisözlük tarzı bir yorum güzel ;P
  • scorpio • 8 Aralık 2005 00:00 • #614983
    Opeth için Yeni Melek'te can verebiliriz herhalde...
    Biri el atsında Bostancı, CRR, Lütfi KK ve SS gibi biyere alınsın.
    6 Aralık 2005 Salı | Yazan: -SLasH-

adam haklı valla orda ölür millet mantıklı bi yere alsınlar konseri..
  • Noryth Aquanum • 8 Aralık 2005 00:00 • #614984
    ÖSS filan dinlemez , gideriz...
  • Opethical • 8 Aralık 2005 00:00 • #614985
    .
    demon of the fall dan girip,,the drapery falls,, face of melinda,,moonlapse vertigo,,blackwaterpark,,master's apprencites,,karma,,hatta deliverance hatta the grand conjuration calınası ,dinlenesi,kafaları kopartana kadar sallanası konser....

Ölmezsem Ordayım.... (aglamak istiyorum sayın seyirciler)
  • mut • 9 Aralık 2005 00:00 • #614986
    valla playlist harika,gidemeyecek olsam da mükemmel olacağını bilmekle beraber bu elemanların gayet paragöz olduğunu ve mekan da ufaksa bilet fiyatının o haaa dedirtecek kadar pahalı olacağını tahmin ediyorum.
    rock the nations'da adamlar çok iyiydi ama ses sistemi orda bile kaldırmadı bence,özellikle twin pedalların sesi boğuldu falan..ufak bi yerde nasıl olur bilemiyorum...
    Allah gidecek arkadaşlara sabır,güç,kuvvet ve eğlenme şevki versin!
    ha bir de müzisyen arkadaşlara tavsiyem ayık kafayla izleyin,cidden çok iyi bir sahne performansları var.
    saygılar sevgiler...