-
blackkkkkkk roseeeeeeeee immortallllllllllllllllllll
azcık yeni meleği yıkıcaz ama canımız sağolsun...
-
acayip sinir oldum ilk yazdığımdan sonra bunları okuyunca.. 4. olarak yazarken, ohh dedim az talep! garaj dan bile bu kadar talep varsa kimbilir yenimelek ne olacak o gün! ya gelmeyin ya...
-
evet arkadaşlar yeni melek bu organizasyonu kaldırmaz gerek ses sistemi gerek mekanın büyüklüğü Şu konseri adam düzgün bi yere alırlarsa herkes için iyi olur yeni melek metal konserleri için uygun biyer değil ses sistemi de bok gibi AYNI GÖRÜŞÜ PAYLAŞAN ARKADAŞLAR DÜŞÜNCELERİNİ YAZSINLARKİ BELKİ UYARILARA KULAK VERİP MEKANI DEĞİŞTİRLER
-
izmiri seviyorum opethi daha çooooookkk!!!!!!!!1 heyecanlandım yahu!!!
-
Yeni melek metal konserleri kaldırcak ses sistemine ve yapıya sahip değil.evet mahoni arkdaşıma katılıoyorum tamam başka yere alınsında nereye alıncak?ben yeni melek harici biyere alınması taraftarıyım.Ama ne kadar burda bağarıp çağarsakta yinede yenimelekte olucak vai faciasının ayınısı tekrar yaşanıcak...
-
hele şükür bee!
-
18 yaş boku çıkmasa bari:S
-
inşallah 18 yaş sınırı vardır şayet yeni yetmeleri çekicek halde değilim konserde çünkü aptal aptal bağaran saygısız türk metalci gençliiini opeth kaldırmaz rtn gibi olur inşallah!! saçma sapan tezaruatlar yaparlar ayyyyyy rezillik opeth gibi harika bi gruba ayıp olur!!
-
enda sana burdan bi kafa çıkarım görürsün hulen 18 yaşın üstünde olmak kabiliyet mi lan bizim hakkımız yok mu
-
inşallah 18 yaş sınırı vardır şayet yeni yetmeleri çekicek halde değilim konserde çünkü aptal aptal bağaran saygısız türk metalci gençliiini opeth kaldırmaz rtn gibi olur inşallah!! saçma sapan tezaruatlar yaparlar ayyyyyy rezillik opeth gibi harika bi gruba ayıp olur!!
10 Aralık 2005 Cumartesi | Yazan: enda
Gothic dinlerim death dinlerim black severim büyüklük taslarım artiz bi metalciyim tarzı yorum... Bravo kutluyorum...