Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Telvin'in İki CD'lik İlk Albümü Çıktı!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Telvin'in İki CD'lik İlk Albümü Çıktı!
  • meg-a-deth • 9 Ocak 2006 00:00 • #615915
    Erkan Oğur varsa tamamdır
  • pUnKeR • 9 Ocak 2006 00:00 • #615916
    bencede..
  • sinankay • 10 Ocak 2006 00:00 • #615917
    2 cd den oluşuyor albüm . konser kayıtları , ama kayıtlar tertemiz , stüdyo albümü gibi , konser olmasının verdiği sıcaklık da korunmuş . dinledikçe sevilen çok değerli bi albüm
  • System666 • 10 Ocak 2006 00:00 • #615918
    Erkan Oğur varsa tamamdır
    9 Ocak 2006 Pazartesi | Yazan: meg-a-deth

Kesinlikle doğru..Bi de şunu söylemek istedim.Buraya biraz alakasız olabilir ama geçende Kanal D'de şu telefonlara melodi pazarlama altyazılarında Erkan UĞUR'dan Zeynebim melodisi için xxx yaz 8888 e gönder gibi saçma bi şey vardı..Bu beni çok sinirlendirdi...

DaRKNeSS
  • samedu • 10 Ocak 2006 00:00 • #615919
    Erkan Oğur varsa elbette tamamdır ama albüm BİR ÖMÜRLÜK MİSAFİR e göre biraz sert olmuş, caz - rock biraz karışmış gibi sanki, üstadın bir bildiği vardır elbet ama konu erkan Oğur olunca beklentiler biraz fazla oluyor. Bu arada Telvin'in CRR konseri harikaydı, albümde de konser kayıtları var ama CRR dekiler değil, albüm dinlendikçe güzelleşir, biraz daha dinlemem lazım sanırım...
  • utku_death • 10 Ocak 2006 00:00 • #615920
    Sevgili samedu erkan oğur bu projede fusion yapısına biraz daha yönelmiştir, makamsal kullanımlar biraz daha azaltılmıştır, bu kendilerinin kişisel tercihidir. Fakat halden hale geçmek ise de bu olsa gerek uşşak tan fusion a. Caz-rock müziğinin karışımına fusion ya da rock-fusion deniliyor genel olarak istersen biraz bu konuyu araştır. Erkan oğur fusionda ise genel formları(chorus) kullanmıyıp çok daha özgürlükçü bi çalış biçimi koyduğunu gördüm kişisel olarak, bu kanımca albümü biraz daha müzisyen kesime yönelik kılabilir, ki zaten ülkemizde kaç kişi fusion dinler bilmiyorum. Albüm oldukça güzel benim açımdan...
  • hijazz • 10 Ocak 2006 00:00 • #615921
    dün dinledim.kafamda şöyle bişey yapsa nasıl olur diye merak ettiğim birşeyi çalmışlar.telvinin belli anları var bişeyler anlatan,bir de bazı anları birşey anlatmaktan çok hissettiren şeylerden oluşuyor.gerçekten de onları anlayarak ve hisederek dinlemenin tadı başka.her geçen gün biraz daha içine girmek eroini biraz daha fazla damara vermek gibi birşey.keşke eroin de böyle bişey olsaydı.can almasaydı..neyse,telvin hakında yorum yapmak beni bayağı zorluyor.sadece şunu söyleyim korsanını almayın lütfen ve kopya yapmayın.bu alın terinin karşılığı o para bile değildir ama orjinal alıp parasını vermekle onun devamına destek olmaktır asıl önemlisi.
  • Saiph111 • 10 Ocak 2006 00:00 • #615922
    Geçen sene ilk olarak okulum YTÜ'de izlemiştik ve biz de halden hale geçmiştik onlarla. O günden beri albümü bekliyordum. Orada konuştuğumuz grubun basçısı İlkin Deniz, bize albümün (geçen sene) Nisan'da çıkacağını söylemişti, ama bugüne kısmetmiş demekki. Albümün çıktığı haberini şimdi Garaj'dan aldım, biraz sonra da almaya gideceğim Bakırköy'e. Alan arkadaş varsa bana albümün tam fiyatını söyleyebilir mi?
  • samedu • 11 Ocak 2006 00:00 • #615923
    Sevgili Utku_death Telvin hakkında yorum yapmak, eleştirmek benim çapımı aşar, dediğin herşeyin farkındayım, özellikle makamsal geçişler çok güzel ... ben sadece böyle beklemediğimi söylemek istedim, 2 hafta önce mesela CRR de bir konser vardı, orada belki de teknik olarak biraz kısıtlı olmaktan kaynaklanacak , biraz daha sade , biraz daha yumuşak parçalar vardı, bir de bir ömürlük misafirden 2-3 parça da o konserde yer aldı, eski TRT kayıtlarından daha öncede dinlemiştim, bir kaç türkü seslendirildi, sanırım konserden hemen sonra bu albümü dinlediğim için böyle bir kanıya sahip oldum. Ne de olsa halden hale bir geçiş var ben bu hali sevdim diyebilirim...
  • alhambra • 13 Ocak 2006 00:00 • #615924
    düşüncemin sınırını zorladı bu albüm...