Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Roxy Müzik Günleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 11. Roxy Müzik Günleri
  • Drumline • 17 Nisan 2006 00:00 • #617937
    Bu yarışmada geçen senelerde dejavu gibi saçmasapan bir grubu çıkarttıkları için helal olsun dıyorum o jurıye...Adamların solosu birebir kurban-yalan ın solosu bu 1 be o çok bılmış jurı heyeti vocal de ses desen oda yok kendını yırtmakla olmaz böyle şeyler , yapmayın , yazık , gunah , harcarlar adamı , en fazla balance olursun , bronx olursun , yapmayın etmeyın...umarım bu sene adama akıllı biri çıkarda bu sefer ciddi anlamda helal derım hadi hayırlısı.
  • triad • 17 Nisan 2006 00:00 • #617938
    dejavunun lirikal ve müzikal anlamda basit ve anlamsız şarkısı kazandığı için roxy ye güvenimi tamamen kaybetmiş bulunmaktayım. arkasında çamurun baba gibi hara şarkısı dururken hem. olaya duygusal bakmıyorum gerçekten biraz müzikal kulağı olan biri hangisinin daha popülist ve daha az emek harcanmış olduğunu seçebilir. başından sonuna bağlama loop var şarkıda :((
  • Gezegenn • 2 Mayıs 2006 00:00 • #617939
    Bu yarışmada 1. , 2. ve 3. yarışma baslamadan belli oluyor.. hatta inanıyorumki finalistlerde jüri üyelerinin ahpapları ..

Söylentilere göre 2006 roxy birincisi "grizu" denen grup. Bu grubunun daha öncede albümü çıkmış ve tutmamıştı..
  • yüksekrockm • 3 Mayıs 2006 00:00 • #617940
    evet ya grizu yeni albüm çıkarıyodu niye katıldı bu yarışmaya.ardından bi de festival yaparlar heralde.sonrada grizu patlaması...
  • ibanetze • 10 Mayıs 2006 00:00 • #617941
    makine ne yaptı öyle ya :/
  • loragitar • 10 Mayıs 2006 00:00 • #617942
    roxy son senelerde eski özelliğini kaybediyor..keşke eskisi gibi müzisyenler çıkarabilse..
  • sonzicik • 10 Mayıs 2006 00:00 • #617943
    kukla grubunun vokalisti eğer hala eren erdemse...eren erdem yüxexes dergisinin yazarlarından biridir... güven erkin erkal da bu derginin editörüdür...kukla grubu finale kalmıştır...bildiğim kadarı ile roxy. dream tv vs yarışmayla bağlantısı olan isimler de yarışmaya katılamıyordu...aynı zamanda yüxexes özel ödülü verilecekmiş...eren erdem( kuklanın vokalisti ise hala)de bu jüride yer alıyormuş...ne kadar şeffaf olabilir bu yarışma...kukla grubu harika grup da olabilir ve finale katılmayı gerçekten de haketmiş olabilir...sonuçta yarışmaya yolladıkları demoları dinlemedim... ve tüm bu söylediklerim eren erdem hala kukla üyesi ise geçerlidir...değilse hepsini geri alıyorum =)...sonuçta kimseye iftira atmak gibi bi çabam yok...sadece aklımdan geçenleri paylaşmak istedim...yanlışım varsa özür diliyorum ilgililerden...ve son olarak da grizu olayı beni ve sanırım herkesi dumura uğrattı...ben onları orta okuldayken eko tv de kliplerini izliyip şarkılarını ezbere sölüyordum...2 . albümü de yapmışlar...bu yarışmaya demo diye albüm kayıtlarını mı yolladılar...?onların bu yarışmaya katılma ihtiyacı 1.ye verilen para ödülü müdür acep?
  • Yargıç • 10 Mayıs 2006 00:00 • #617944
    grizunun vokali emre dostum olur kendisi burda sizin sorularınızı yonelttim işte grizu neden katıldı felan yazanlara emrenin cevabı

Açıkçası ben sadece Grizu'nun nasıl algılandığıyla ilgili bir fikir versin diye verdim kaydımızı yarışmaya,final filan beklemiyordum,çünkü bize kıyasla fazlaca alternatif türlere yönelik olduğunu düşünüyordum.Dolayısıyla derece filan da beklentimiz yok,sürpriz olur benim için olursa.Sahne ve eğlence yeterli orada eğlenicez o kadar
  • Volt • 11 Mayıs 2006 00:00 • #617945
    TRdeki bu ve benzeri yarışmalara karşı olan giderek artan paranoid yaklaşımlardan bence uzak durmalı. dedikodu oranı fazlalaştıkça ne "sadece arkadaşların tanıdığı" veya "şehrin sevilen çocukları" modundan çıkılabilecek; ne de yarışma kalacak.. bunlar sayesinde en azından tanıyamadığımız grupların canlı performanslarına tanık olma fırsatı yakaladığımız platformlar oluşuyor.
  • Gezegenn • 11 Mayıs 2006 00:00 • #617946
    Bildiğim kadarıyla bu yarışmanın amacı, İsmini duyurmak isteyen ve daha önce albüm yapmamış grupların kendilerini bi şekilde göstermesi .. Bence bu yarışma amacının dışına çıkıyor..