-
Her taraf vıcık vıcık torpil kokuyor.. tümü için sölemiyorum ama finale kalan grupların jüri üyeleriyle bağlantısıı var.. Anlaşılıyor ki diğer demolar dinlenmeden çöpe gitti..
Birde Yargıç nickli arkadas, grizu denen grubun arkadaşıymış..:)
-
deja-vu gibi bi grubu 1. yapan jüriden bişeyler beklememiz yanlış arkadaşlar ben o vocalleri olucak ... (her neyse şimdi söylemiyim :)) öyle bi sese sahip olsam bırakın şarkı söylemeyi konuşmaktan bile utanırım. mesele yalnızca farklı olmak olmamalı farklı ve kaliteli olmalı.. bu seneye gelince finalistlere baktığınızda 1. nin grizu olacağını anlamayan yoktur piyasaya albümü sürülmüş klipleri kanallarda dönen ve bu yarışmayla alakası olan herkesi tanıyan grubun vocali ne yani 1. yapmycaklarmı şimdi? roxy yapımcıları diğer yarışmalara atıp tutuyo ama popstar bile bu kadar seviyesiz değildi rock adı altında ülkemizde yapılan saçma şeylere her gün yenisi ekleniyo umarım bi an önce bu zırvalıkların karşısına çıkar birileri...
-
ayrıca şundan da eminim ki yarışmaya katılan gruplar arasında grizu ile kıyaslanılamayacak kadar kaliteli gerçek müzisyenlerden kurulu gruplar vardı ama türkiye de yaşadığımız için herşey torpille dönüyo malesef yeter artık ben kanallarda manga-dejavu gibi grupları görmekten bıktım sadece gürültü kirliliği yapıyolar başka bi olayları yok.. güya rock yapıyolarmış bırakın bu saçmalıkları gitaristleri 2 tane akor la şarkıyı baştan aşşağı götürüyo vocaller desen berbat,davullar tek düze bunun üzerine zaten kötü müzik yapıyosunuz bari mütevazi olun o da yok sanki hepsi birer virtüöz tamam her gruptan virtüözite beklememek lazım basit ve güzel şarkılar da yapılabilir ama bunlarınki basit ve kötü hatta iğrenç ve mide bulandırıcı... cem köksal , yavuz çetin gibi muhteşem yetenekleri de deja vu , manga gibi iğrenç grupları da bu ülkede barındırıyoruz sizce cem köksal a ayıp etmiyomuyuz?
-
Eskiden Reflex,mavisakal ve Acil servis gibi baba gruplar vardı ve bu grupların ardından gelenler şimdi nerdeler ..?
Artık Rock adı altında rap müzik istemiyoruz.. tabi dinleyen ve seven arkadaslara lafımız yok ama arkadan gelenler hep aynı.. Herkez birbirinin devamı gibi.. nerde eski rock sarkılarda ki derin anlamlı sozler ve atılan gitar soloları..? İnsanlara İyi ve kaliteli müzik sunulursa eminim benimseyeceklerdir ...
-
Valla dayrekt,kurban, vs benzer gruplar piyasaya çıkacaksa hiç olmasın böyle bi yarışma daha iyi. bilmiyorum hepsi roxy lemi ünlü oldu
-
Başta dayrekt sonra dejavu,manga,çilekeş,grizu. bunlara sölicek bişi bulamıyorum.. 80 leri geçtim, bu gruplar 90 ların başında çıksalardı millet taşlardı..
-
Rock, Bağrıp çarıp küfür etmek değildir. Rock, öfke kusup tepinmek değildi. Rock kısapantolon giyip keçi sakal uzatmak değildir. Rock, değişik müzik yapma adına kalitesiz,sıradan ve anlamsız müzik yapmak değildir.
Long live rock n roll :))
-
bence kişisel yorumlarınızı rock müziğin kuralları gibi göstermekten vazgeçin arkadaşlar, anlıyorum piyasadaki kalitesiz müziğe tepkinizi, ben de yakınıyorum fakat buna karşı çıkmanın en iyi yolu üretmek olmalı.. ayrıca isim vermek istemiyorum ama ben de bir grubun üyesiyim ve başka bir grubun solistini juriden birisiyle sohbet ederken gördüğüm bir yarışma hakkında ben neler düşüneyim..finale kaldığım için gurur mu duymalıyım, yoksa utanmalı mı?
-
bu grupları çok iyi tanımıyorum ama aralarından grizu denen grubu televizyonda bi kaç kere dinledim.Benim söyleyeceğim sadece onları beğenmek ve ya beğenmemek değil; beğenmemenin yanında 8-9 senedir akademik müzik eğitimi alan ve rock müziğe gönül vermiş biri olarak,müzisyenliklerinin de tamamen fiyasko olmasıdır.bence grizu, dejavu,manga,direct,falan püsür gibi insanların en azından meslek etiği adına müziği bırakmaları gerekmektedir.Ha şimdi diyeceksiniz ki sen bişey misin ki konuşuyorsun.Kendine göre haklısın kardeş böyle dangozlardan ve onu dinleyen mongollardan ayrıca bunlara tonlarca para döküp ortaya süren kıro prodüktörlerden falan gına geldi.Çok rica ediyorum müziğe hevesli olan gençlere de çok kötü, kalitesiz örnekler teşkil ediyorsunuz.Daha yazardım da.........
-
ben finale kalan gruplardan grizu, yeniharman ve onor bumbum'un şarkılarını dinleme fırsatı buldum.(internette kendi sayfaları var. ) onor bumbum' u çok özgün buldum sadece.türkçeyle elektronik müziği iyi birleştirebildiğini düşünüyorum. diğerleri zaten piyasada olan şarkılardan farklı değillerdi. yeni bir ses getirebileceklerini sanmıyorum müzik adına.
yanlış yolda eleştriler yapılıyor.sanki adamlar hiçbir şeyden anlamıyorlarmışçasına eleştriliyorlar. bence benim dinlediğim gruplar piyasaya yeni çıkan gruplardan daha iyi veya daha kötü değillerdi.( onor bumbum hariç )onlarrın da piyasada olması gerekiyor.albümlerinin satılıyor olması gerekiyor.çünkü eminim ki gecelerini gündüzlerini bu işe vermişler. ama seni ne kadar etkileyebilirler diye sorarsanız işte sadece elektro gitar kullanıyorlar diye de ölcek bitcek değilim...