Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Roxy Müzik Günleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 11. Roxy Müzik Günleri
  • kırık harami • 12 Mayıs 2006 00:00 • #617957
    ya biz finallere kalamadık. ama galiba buna sevinmeliyiz belkide..ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. ama sonuçta herhangi bir yarışma insanların emekleri geçmişleri ve hayalleri için kriter olamaz. herkez aslında kendisiyle yarışır... eğer gönderilen 234 demodan biri dahi dinlenmediyse sadece yarışmaya değil hem jurinin hemde sorumlu kişilerin vicdanlarına gölge düşmüş demektir. ve herkez kendi vicdanına karşı sorumludur. ve gerçekten iyi olanlar iyi olanların takdiriyle daha iyi yerlere gelecektir. herkezin hakettiği yere gelmesi dileğiyle...
  • şeysi • 12 Mayıs 2006 00:00 • #617958
    kendi adıma son olarak da : jüri üyesi olan yapım şirketlerinin temsilcileri; niçin zaten albümü olan grupların albümlerini dağıtmak için bir yarışmaya ihtiyaç duyuyorlar. alsınlar bu albümleri; arkadaş ,biz sizin albümünüzü çok beğendik gelin bunları biz dağıtalım desinler de bu kadar uğraştırmasınlar bu insanları. madem finale bırakacak kadar beğeniyorlar...

yapılan her işin çok iyi olması gerekmiyor ama ilerletici bir unsur barındırmaması iyice moral bozucu oluyor. umarım dinleyemediğim diğer gruplar bu söylediklerimi çürütürler.
  • Gezegenn • 12 Mayıs 2006 00:00 • #617959
    Şeysi ; onor bumbum elektronik müzik yapıyor ve yanılmıyorsam tek kişi. grup değil. Bizim eleştirilerimiz, Rock adı altında kalitesiz ve klişe müzik yapan insanlara..

Roxy müzik yarışmasının yeterince şeffaf olmadığını buradaki arkadaslarla paylaşmak ve aynı fikirde olduğumuzu görmekte çok güzel...
  • tifo_rock • 15 Mayıs 2006 00:00 • #617960
    valla buradaki yorumlarin coguna katiliyorum..Ben de bu yarişmaya kayit gonderen bir grubun uyesiyim.cook beklentim yoktu ama finale kalan bazı grupları gorunce bu yarısmaya olan saygim ve inancım azaldı açıkcası..ve kesinlikle de grizunun bu yarışmaya katilip seçilmesi ayri bi saçmalıktır.sonuç oalrak başka grupların onunu kapatılar..ama yarışmanın amaçı bol album satışı oldugu içinde iyi bi seçim olmuş!!!! asıl sorun turkiye de inanılmaz derecede artan popular kultur..herkesin dinledigi guzel dinlemedigi kotu... ve bu yuzden cogu grup hak ettiği yerde olaması. bununla bizim savaş vermemiz lazım. Piyasada olan ve ismini saydığnız cogu grubuu bende sevmiyorum ve kalitesiz buluyorum..ozellikle kızdıgım gruplar deja-vu, Direk T dir...bir arkadaşımız direk t iyidir dedi ve nirvana calıyorlardı onlar diyordu.. sana burdan kucuk bi not kurt cobain in bu kadar kotu bi sesi yoktu..ayrıca nirvana grunge turunde devrim yaratan bi grup ureten bi gruptu. ama direk-t uretikleriylede bi şey yapamıyoo.en cook bilinen sarksıı hasret bile onlara ait değildir ve ne duzgun sarkıları..dedğim gibi turkiye de iyi muzisyenlerin onunu kapatan kesinlikle popuşerkulturdur ve bu gittikçe artmaktadır ne yazık kii..son olarak katılan tum gruplara sevgi saygı ve başarılar.. hak eden kazansınn
  • grizuvox • 15 Mayıs 2006 00:00 • #617961
    Sevgili arkadaşlar,
    Burada yazılanlara gerçekten üzüldüm ve şaşırdım.Grizu,9 senedir 2. albümünü çıkartamamış bir gruptur,yani sandığınız gibi hertürlü imkanlara veya bağlantılara sahip değildir,bu yarışmayla da diğer katılımcılardan daha fazla bir beklentisi olamaz.Buna karşın müziğin amatör ruhla yapılmasını savunuruz ve bu yüzden yarışma konusunda bir kompleksimiz olmadan orada başka arkadaşlarla beraber sahne almak için başvurduk;zaten yarışma herkese açık.Bu arada daha önce de bir sefer kayıt vermiş fakat finale kalamamıştık-zira o kayıt hakkaten kötüydü,bunu da özellikle belirteyim.Ama anlıyorumki buraya yazan bazı katılımcıların amacı,başka müzisyenlerle beraber bir müzik platformunu paylaşmaktan çok ,anında kaset yapalım-tanınalım mantığından ibaret.Grizu'yu başkalarının önünü kapamakla itham eden bu arkadaşlar anlaşılıyor ki,müziği en başta bir pazar olarak görmekte.Biz Grizu'yu kurduğumuz 1992 yılından beri kimseyi önümüzü kapamakla itham etmedik,her zaman beraberce müzik yapmanın mutluluğunu yaşamaya çalıştık. Bir olaya katılıyorsanız önce şartlarını okur,kendinize güveniniz varsa bunları kabul ederek centilmence katılırsınız.Diğer katılımcılara ithamlarda bulunmak ve beklentilerinin gerçekleşmemesinin sebebi olarak başkalarını göstermek çok çoçukça.Benim derece vs beklentim olmadı ve hala da yok,çünkü herkes kendine göre iyi müzik yapar,takdir başkalarına aittir.Herkese müzik ve dostluk yolunda sabırlı ve alçakgönüllü günler dilerim.
    Emre Akdeniz-Grizu
  • wildly • 15 Mayıs 2006 00:00 • #617962
    adam gibi bi grup çıkmıycakmı şu piyasaya??? artık susturalım şunları...
  • tifo_rock • 15 Mayıs 2006 00:00 • #617963
    Sana sunu soyleyim emre obur grupların onunu kapıyoo belki agır oldu dogru diyorsun.demek istediğim su sizin zaten bi kitleniz var ve 3-4 aydır da album cıkaracaksınız diye bekliyoruz...bu yuzden de bana gore bu zamna kadar duyulmamış ve kendini duyurmak isteyen gruparın onun kaptınız demek istedim..yanii siz zaten bi kitleye sahipsiniz..ayrıca "anında kaset yapalım-tanınalım mantığından ibaret" dusuncene katılıyorum.ama burada benceinsanlar değil yarışmayı suçlamak gerekiyoorrr..sadece bu yarışma değil butun yarışmalrda oyle maalesef kaliteyi değilde hangisine album yaparız ve satar mantıgı mevcuut bu ayarışmlarda. bana gore.....ayrıca emre sana ve grizu yu hiç bi şekilde yaptıklarınız eleştirmedim eger oyle anlaşıldıysa ozur dilerimm.. ama kesinlikle oyle değil :))
  • kırık harami • 16 Mayıs 2006 00:00 • #617964
    burda yazan herkezin kendine göre haklı sebepleri var. peki o zaman... www.vesaire.garaj.org sayfasında üç parçanın demosu. finallere kalamadı. ilgilenen ve merak eden varsa dinlesin. yanlış anlaşılmasın lütfen. ilgilenmeyen tıklamaz olur biter. emre senin içinde geçerli. grizu ya gönülden başarılar dilerim. bütün bunlar düş iyi bir şarkıydı ve klibide çok hoştu. ben sizi o yıllarda da sevmiştim. herneyse bakın işte. tartışmanıza ivme kazandırabilir. en azından finale kalanlardan değilde birde kalmayanlar cephesinden bir bakın. sonra konuşuruz.. siz bir dinleyin ben bayramlık ağzımı açıcam...:))
  • sonzicik • 19 Mayıs 2006 00:00 • #617965
    e madem ben de veriyim roxyde finale kalamayan iki şarkımın linklerini...kazanamayan gözünden bakılcaksa olaya=) her türlü eleştirileriniz bekliyorum arkadaşlar... [email protected] ( msnden ulaşabilirsiniz bana =)

http://www.mp3adresi.com/bedava-mp3-indir.asp?id=3897

gözler konuşsun

http://www.mp3adresi.com/bedava-mp3-indir.asp?id=3898

kalp ve mezar
  • bonzoay • 19 Mayıs 2006 00:00 • #617966
    Selam, ben Almanya'daki ufak stüdyomda yaptığım kayıtlarla finale kalan KÜÇÜK AY. İstanbul'a geldikten sonra, bana son anda yardım eden Deniz(Bass), Kağan(Gitar), Dilek(Vokal) ve Erdinç(Drum) arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Daha fazla prova yapma imkanımız olsaydı, kesinlikle daha iyi bir performans sergilerdik. Benim için önemli olan, müziğimi sizlerle paylaşıp eğlenmekti.

Ödüle laik görülen grubları tebrik ediyorum, Yeniharman birinci olmayı hak etmistir. Ben yurtdışından Türk-Rock'ın takipçisi olarak, Türkiye'de müzikal anlamda çok büyük bir ilerleme olduğunu görüyorum. Fakat dinleyiciler arasında bir futbol mentalitesi varmış gibime geliyor, belli bir tarzı veya grubu beğenmek güzel, fakat bunu fanatikleştirip başka grubları kötülemek hiç hoş değil. Sonuçta iyi müzik dinleyicisini bulur ve mutlaka benim çalışmalarımı da beğenen veya beğenmeyen olacaktır.......Buyrun

http://rapidshare.de/files/20347051/Kalbinden_Gelse.mp3.html

http://rapidshare.de/files/20367702/Isiklar_Yanar....mp3.html

http://rapidshare.de/files/20368071/Kendine_Sor.....mp3.html