öncelikle gerçekten untulmaz bir konserdi. 88ytl veripte ön sıralarda olmayı yeğeleyenler şimdi kafalarını duvarlara vuruyorlardır büyük ihtimalle.ilk girdiğimde etrafta gölge yer aramak için kendini ordan oraya vuran insanları gördüm ve erken girdiğime pişman olmuşcasına çeşmenin yanındaki gölgeye oturup katatonianın çıkmasını bekledim..allahta kimse yerimi kapmadı da arada gidip yemek ve bira ihtiyacımı giderdim. nedense dorian çilekeşten daha az sahnede kaldı.
katatonia çıktığında tabi bende ön saflardaydım. milleti kendinden geçirdi adeta. ve sahnede deftones..içkiyi biraz fazla kaçırmasaydım konserin yarısından itibaren izleyebilecektim..sahneye göre sağ taraftaki çakıl taşlarının arasında bir süre süründükten sonra elimden tutup kaldırdılar.. e tabi james de ordaydı..
bir ara konseri bırakıp arkamda kendinden geen çiftleri izlemekten kendimi alamadım.ve acıdım...o kadar para ver ve gel konserin ortasında..... neyse konserin bitimiyle beraber herkes birden dağılmaya başladı tabi en önde ben..
hala az çok etkisi kaldı bende ya:) zaten bi korn izledik bi sene kendimize gelemedik:D ama deftones ta çok süperdi giriş şarkısı passenger da zaten öldüm birde dıp tak show it e girdiler allaaaaah:D kim tutar beni:P