-
Yabu katatoniacı dengesizler ne diye ileri geri konuşuyo deftones hakkında bilip bilmeden.Beğenmiyosanız gidin kardeşim katatoniadan sonra.Hatta mümkünse hiç gelmeyin,bozmayın güzelim ortamı.
-
Bi an kendimi kaybetmişim dengesiz demek istemedim arkadaşlar.Fakat lütfen diğerlerinin zevklerine biraz syagı gösterin.Beğenmiyosanız dinleme ya da gelme zorunluluğunuz yok.
-
BU arada çilekeş deftonesun lotion şarkısının birebir akorlarıyla bi şarkı yazmıştı.albümde de var fakat adını unuttum.Onu çalacaklarmı merak ediyorum.
-
bu adamı hiç sevmiyorum..
-
alt grup falan çıkıcak mı yoksa sadece deftones mi?
-
ben şindiden para biriktirmeye başlıyorum abicim! ya hayal bile edemyorum DEFTONES YAAA chi yi yakından görecem tanrımm!!! katatonia da var süper.. çilekeş le dorian da çok güzel.. konserde -önlerde;)-mutluluktan göbek atan biri varsa bilin ki o benim=) düşünsenize bored ta cıraa cıra cıra diye=DDD
-
tespitlerim sonucu çilekeşin lotiana benzeyen şarkısı yenidendir efendim, şarkının 2.rifi aynıdır bu lotionun ana rifiyle, ama diğer kısımlarında bi benzerlik keşfedemedim, ayrıca bahsettiğim kısım benzemez,aynısıdır, bu çok açıktır, tamam sustum.
-
arkadaşlar illa saçma sapan yorumlar yaparak ortalığı karıştırmasanız olmuyor değil mi?bir kere her iki grubu sevenler saldırmasın diğerininkine.bence deftones katatonia ya bin basar ama ben katatonia yı sevenlere de saygı duyuyorum.kimse de deftones a bok atmasın lütfen!!!zaten gidemiyorum yds yüzünden sinirliyim:(
-
hersey güzel deftones güzel ben önlerde...ebe salaklar neyi tart1s1yosunuz.ama çilekes midir nedir çikmasin mümkünse hiç çekilmez sahnede iki ziplayip iki sallanip hoppa gedappa olmaz bu isler...
-
bu ne yaaa...nei tartışıonuz dıonuz soorada bi gruba laf atıp bırakıonuz...ee ne annamı var...kendi grubun için git istemediini dinleme laf atmanın ne gereği var...biraz büyüyün yaaaaa