Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Deftones @ Yedikule Zindanları - Yedikule - İstanbul

• Er_ryan_666 • 16 Nisan 2006 00:00 • #618328
    abi aslında fiyatlar abartı ya.deftones manyak hakkı var ama.ne bilim caydırıcı bi fiyat
  • seemannsg • 16 Nisan 2006 00:00 • #618329
    de gidi deeeh
  • numenesse • 16 Nisan 2006 00:00 • #618330
    para evet fazla fakat bunu sadece deftones için vermiyorsunuz...ben gidicem bu etkinliğe fakat büyük ihtimal deftonesu izlemeden çıkıcam alandan...KATATONIA için gidilir sadece ayrıca Katatonia gibi bi grubun deftones gibi bi grupla neden aynı sahneyi paylaşmasına neden olurlar onu da çözmüş değilim!!!umarım gelen kitle adam akıllı olur da sorun çıkmaz ağız tadıyla Katatonia dinleriz bizler de...
  • Kİ-OK • 16 Nisan 2006 00:00 • #618331
    deftones geliyo ve burda iki üç kendinibilmez kim onlar ya okadar verilirmi ya
    o zamn gelmeyın burayada yorum yapmayın katatonıa seyretmek ısteyenler seyretsın gıtsın deftonesde kuru kalabalık yapmasın.........
  • tearful days • 16 Nisan 2006 00:00 • #618332
    ya abi lütfen bu tartışma burda kapansın, saçma sapan deftonesla katatoniayı kıyaslamaya kalkmasın kimse, rica ediyorum, ikiside kendi tarzında öncü gruplar, yapmayın etmeyin, garajında bir haysiyeti var ama ya, hadi dumanla kurbanı kıyasladın tamam da burda dur be...
    konser gayet güzel olacak bence, sadece deftones diye bakmamak lazım, festival havasında olacak gibi duruyo, müziğe doyacağımızın resmidir, hayırlı uğurlu olsun efendim...
  • karayansima • 16 Nisan 2006 00:00 • #618333
    ben sadece "passenger"ı dinlemek için bile giderim o konsere... ilk duydugumda katatonia benide sasırttı. katotonia sevdigim gruplardan ve tarz olareakta benzesmesede eminim tek gelseler onada giderdim... bu arada deftones nu metal tarzını yaratıcası bir gruptur.. bence korn'da bile daha iyilerdir. içten ve duygusal bir yapıya sahip, sözleri ve yerinde çıglık vokallerle sizi depresyona sokabilecek zamanı gelince gaza getirecek essiz bir gruptur. en büyük özelligi sandıgınız gibi ismini duyaramımıs olmaları değil asla piyasa grubu olmamalarından geliyor.
  • tearful days • 16 Nisan 2006 00:00 • #618334
    passenger mı??? şu anders friden in yan projesi olan passengerdan mı bahsediyoruz??? yoksa benmi yanlış anladım, abi eğer öyleyse süper be...!!!
    ya birde allah rızası için bir bilen şuraya çıkacak grupların tam listesini koysun rica ediyorum, olmuyo böyle taksit, taksit kalpten gideceğim yahu...:)
  • tearful days • 16 Nisan 2006 00:00 • #618335
    evet arkadaşlar, bu kara lekeden nasıl kurtulacağım bilemiyorum, ama öğrendiğim şu ki yazılanları doğru okumak gerekir, ulan amba salağım ha, anladımki bahsettiğimiz passenger, deftones parçası olan passenger, halbuki ben gaza gelmiş açmış passenger dinliyodum ya:)
  • mojo-pin • 16 Nisan 2006 00:00 • #618336
    oh be en sonunda geliyorlar!!
    ama şöyle bi durum var ki sahne önü 45
    diğeri(nerde acaba) 88!
  • 46 • 16 Nisan 2006 00:00 • #618337
    Bir kaç kişi dışında kimse sahne önünün 88ytl olduğunu ANLAMAMIŞ herkesi tebrik ediyorum... siz 45 ytl ile gidin sizi sahne arkasından izletirler konseri...:D

Ayrıca alt gruplar:
    Çilekeş
    Dorian
    Gabriel olacakmış benim bildiğim kadarıyla